2. Välj produkt eller tjänst

Allt för hemmet

Dags att renovera? Är du händig eller behöver du anlita en firma? Här finns allt du behöver veta för att få din dröm lya bli besannad. Studentrabatter på alltifrån möbler, tapeter och tips till renovering! Studentnytta.se önskar dig välkommen hem till slottet!

Kungälvs Rörläggeri AB

Det här är ett studentvänligt företag i Göteborg: Välkommen till Kungälvs Rörläggeri AB! Har du som student precis köpt en lägenhet och behöver hjälp med Servicearbeten eller Badrumsrenovering? Då är det oss du ska vända dig till! Kungälvs Rörläggeri hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss. En gång kund – alltid kund! Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning. Oavsett om du skall köpa ett nytt handfat, byta värmesystem eller installera vatten och avlopp kan du köpa allt material och all installation från oss. På köpet får du dessutom den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfortkedjan som är en ekonomisk branschförening bestående av ett 130-tal rörföretag från norr till söder. Inom Comfortkedjan ställs hårda krav på ekonomi, utveckling, kvalitets- och miljösäkring. Comfortkedjan genomför utbildningar och har bland annat varit drivande i att ta fram undervisningsprogram för installatörer. Comfort utför även löpande kvalitets- och miljörevisioner på medlemsföretagen för att säkerställa att kvalitets- och miljösäkringen efterlevs. För att få en offert på just det arbete som du vill ha utfört, kontakta oss via telefon eller e-post. Nämn "Studentnytta" när ni här av er till oss! Varmt välkomna!

Wilhelm Lindén Målerifirma AB

Detta är ett studentvänligt företag i Stockholm: Snabbservice: Servicemålarna på Wilhelm Lindén Målerifirma är våra spindlar i nätet. De ser till att du som privatperson snabbt får hjälp och att våra stora projekt flyter på utan hinder. Har du planer på att sätta ny färg på ditt hem? Kanske är det dags att måla om köket eller sovrummet? Våra effektiva servicemålare ser till att ditt inredningsprojekt blir proffsigt genomfört och klart i tid. Du har säkert sett våra servicebilar susa förbi på Stockholms gator. Servicemålarna på Wilhelm Lindén Målerifirma tar mindre uppdrag över hela Stockholm. Underhåll & reparation: I samband med renovering, ombyggnad och tillbyggnad utför vi entreprenader av stora dimensioner. Wilhelm Lindén Målerifirma har ett brett spektra av måleritjänster, som täcker allt från traditionellt byggnadsmåleri till konstnärliga specialarbeten. Många av våra uppdrag har krävt extra noggranna arbetsmetoder och materialval, till exempel när det historiska Rådhuset på Kungsholmen i Stockholm totalrenoverades. Efter att ha medverkat i många projekt av stora mått, vet vi hur viktigt det är att vara flexibla och lyhörda för att projektet ska bli klart enligt den utsatta tidsramen. Bland våra tidigare projekt finns till exempel ombyggnaden av kvarteret Klockan som förvandlades till Scandics nya flaggskeppshotell, Scandic Grand Central. Vi har även genomfört flera renoveringsprojekt utomlands, bland annat i Berlin och S:t Petersburg Nyproduktion & ombyggnad: Nyproduktion har varit vår specialitet under många år. Våra målare har satt färg på såväl stora Stockholmsarenor som Globen, Friends Arena och Tele2 Arena, som på framväxande bostadsområden i Frösunda och Hammarby Sjöstad. Ett framgångsrikt projekt beror i allra högsta grad på tydlig kommunikation. Därför är vi lyhörda och tar hänsyn till alla parter som bidrar till att vi når målet. Med noggrann planering och god framförhållning ser vi till att måleriet är klart på utsatt tid. Efter hundra år i branschen har vi utvecklat många långa och nära samarbeten. Bland våra uppdragsgivare finns Sveriges största bygg- och fastighetsbolag. Förtroendet från uppdragsgivarna har vi förtjänat genom att hålla en genomgående hög kvalitet i vårt arbete. Våra målare vet vad som krävs av olika behandlingar vid olika material och kommer med rekommendationer för hur kvaliteten kan förbättras i projekten, även om det inte står i uppdragsbeskrivningen. Vill du komma i kontakt med vår avdelning för snabbservice? Kontakta Thomas Kempe, serviceansvarig på telefon 076-195 81 23 eller på mail thomas@linden-maleri.se.