Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Iterio AB

DET PERSONLIGA FÖRETAGET

Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad som hjälper stora och små kunder i projektens alla skeden, från planering till genomförande. Vi erbjuder kunniga medarbetare inom projektledning, digital projekthantering, geoteknik, miljö, vattenbyggnad, trafik och ITS. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Åre.

Vi är också en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är ingen jätteorganisation med massor av avdelningar i ett gigantiskt kontorshus, du kan för det mesta ta en kort promenad när du vill dina kollegor någonting. Hos oss blir du inte bara en i mängden.

Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi tror på att vara prestigelösa och jordnära, på en bra sammanhållning och att ha roligt tillsammans. Vi har en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Vill du jobba hos oss? Söker du praktikplats eller ska du skriva exjobb?
Då är du välkommen att kontakta oss!

Läs mer om oss på iterio.se
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer