Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Ica Supermarket Fäladstorget

Det här är ett studentvänligt företag i Lund:
Vi hälsar alla studenter varmt välkomna till vår prisvinnande ICA-butik!

Här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips, provsmakningar och rejält med mat inspiration. Vår ICA-butik satsar väldigt mycket på ett lokalproducerat sortiment, faktum är att 95% av vårt kött är lokalproducerat! Vi erbjuder ett brett sortiment att ekologiskt odlade grönsaker och engagerar oss väldigt mycket i kvalitet framför kvantitet.

Vår serviceinriktade och trevliga personal har alltid fokus på dig som kund och strävar ständigt efter att ge bästa möjliga intryck - personligt, som i sortment.

ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student!
Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICA:s studentpartners, som billigare träning och bio.

Det här får du:
ICA Bankkort - kostnadsfritt
Erbjudanden på mat
Dubbel bonus
100 kr laddade på kortet
Massor av inspiration och recept
Studentrabatter hos våra partners
Studentanpassad hemförsäkring till bra pris
Rabatt på bolån efter avslutade studier

Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig!

Öppettider:
Alla dagar 07-22

Vi hälsar alla studenter hjärtligt välkomna till ICA Supermarket Fäladstorget!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer