Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

ICA Kvantum/Hajen Varberg

Välkommen till ICA Kvantum och ICA Hajen!

Välkommen till ICA Kvantum i Varberg!

Butiken ligger i Varbergs centrum och vi är drygt 130 engagerade och kunniga medarbetare som erbjuder en fantastisk mataffär. Vi har hela 25.000 artiklar med starkt fokus på färskvaror.
Vi har manuell försäljning av fisk, delikatesser, ostar, chark , grillade produkter, kött och färdigmat! Vi erbjuder bröd och konditorivaror bakade i vårt eget ICA Kvantum bageri samt sallader, baguetter och färdigmat från Kvantumköket!

Öppet alla dagar 6-23,

julafton 6-14, nyårsafton 6-20.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook!



Välkommen till ICA Hajen Lågpris!


Hos oss är allting billigt - alltid!

Våra priser tål att jämföras - jämför gärna själv!
Vi har 380 parkeringsplatser - 190 under tak och 190 under bar himmel.

Vi erbjuder upp emot 15 000 artiklar. Förutom livsmedel erbjuder vi ett stort sortiment av storhushållsartiklar, husgeråd, böcker, leksaker, media, servetter, ljus, engångsartiklar, blommor med tillbehör, hemmakontoret, elmaterial, hushållsapparater, kökstextil, pynt och kort, städ, underkläder och djurmat! Välkomna till oss på ICA Hajen Lågpris.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook!

ICA Student

Välkommen till ICA Student - kampen för en bättre studentvardag.
Här får du som student erbjudanden på mat, ett bankkort utan kostnad och billigare hemförsäkring. Plus rabatt på studentlitteratur, stekpannor, bio och mycket mer. Gå med du också!
Ansök om ICA Studentkortet!

Vi ser fram emot att ses i butikerna!


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer