Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Coop Frösön

Välkommen till Coop Frösön.

Våra öppettider är alla dagar 7 - 22.

Vi är den trevliga butiken för dina dagliga inköp och ger dig som kund bästa service.
Vi är närhet, service, och ett bemötande du inte får i någon storbutik!

Vi är en KRAV-certifierad butik. Det innebär att vi har ett brett sortiment av KRAV-märkta produkter och större kunskap hos vår personal, som gör det lättare för dig att flytta handen och göra ett miljömässigt klokt val. Det är genom att öka den en ekologiska försäljningen som vi gör den största insatsen för vår gemensamma miljö.

Vi är även kvalitetscertifierade för säker mat i butik.

Vi värnar även om det lokala med ett brett sortiment från våra duktiga producenter i Jämtland.
Vårt nya medlemsprogram är både enkelt & genialt. Nu kan du samla värdefulla poäng och få personliga erbjudanden både på Coop och hos alla våra partners.

Få upp till fem procent när du handlar på Coop
För varje tusenlapp flyttar du upp ett steg i trappan och tjänar fler poäng per krona. Första tusenlappen ger 0,5 poäng/kr. Nästa tusenlapp ger 1 poäng/kr. Så fortsätter det hela vägen upp till 5 poäng/kr. Allt du handlar för över 5 000 kr/mån ger alltså 5 poäng/kr. Fem poäng per krona motsvarar 5 % om du väljer att använda poängen till värdecheckar på Coop. När månaden är slut börjar du om från början.

Betalar du med betalkortet Coop Mer får du ytterligare 1 poäng per krona, oavsett var i trappan du befinner dig. Exempel: Om du handlar för 4 500 kronor i september får du sammanlagt 8 500 poäng. Betalar du med Coop Mer får du ytterligare 4 500 poäng.

Den nya poängtrappan gäller så fort din dubbleringsperiod tar slut (vi vill ju inte snuva dig på din dubblering). Vill du gå över till poängtrappan redan nu, kontakta kundtjänst.

Läs gärna mer här!

Varmt välkommen!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer