Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Hemköp Lucullus

Vi hälsar dig student varmt välkommen in till vår butik! Vi är en komplett butik som kan erbjuda i princip det mesta! Vi vet att intresset kring ekologisk och kravmärkt har ökat och detta har vi tillgodosett hos oss. Vi erbjuder er ett brett sortiment av varumärket Eldorado och Garant. I butiken finner du också en manuell delikatessdisk. Vi är stolta över att kunna presentera Garant – ett varumärke du hittar på Hemköp. Med Garant vill vi kunna ge dig riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser. Och det är du som bestämmer. Ditt tyckande, dina omdömen, ris, ros och förslag kommer att ligga till grund för vilka varor som i slutändan kommer att finnas i butikerna. Ett sortiment som hela tiden växer, och som du som konsument faktiskt kan vara med att påverka! Pasta, köttbullar, kakor, chips, frysta grönsaker, flingor, juice, korv.... Listan blir bara längre och längre! Med tiden och ditt tyckande, kommer sortimentet växa ytterligare och finnas som ett prisvärt alternativ i de flesta hyllor. I butiken har vi även ett kök där vi serverar lunch. När du äter lunch hos oss ingår dryck, sallad och bröd och det finns även möjlighet att ta med. Avhämtning: 57kr Äta på plats: 65kr Menyn för varje vecka och dag hittar du här: http://lucullus.kvartersmenyn.se/ Ta del av fler fina erbjudanden hos oss genom att ansöka om vårt medlemskort som du gör i butiken eller i vår app. Håll alltid koll på vår hemsida eller app efter härliga recept och tips och även veckans flygblad med våra kanon erbjudanden. Ladda ner vår app här: För iPhone : https://itunes.apple.com/se/app/hemkop/id690495271?mt=8 För Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.axfood.hemkop Öppettider Mån – Fre 07.30 – 21.00 Lör 09.00 – 19.00 Sön 09.00 – 19.00 Välkomna!

ICA Supermarket Årstahallen

Välkommen till oss på ICA Supermarket Årstahallen! Vi gör allt för att vara den glada och personliga matbutiken, vi vill att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss! För att göra det lite extra roligt så ser vi till att Du alltid hittar bra varor till "superklipp". Det lönar sig att handla hos oss! Vi har öppet 8-22 alla dagar (vissa justeringar midsommar, jul & nyår). Vi har ett brett sortiment för både vardag och fest, besök gärna även vår manuella fisk- och delikatessdisk eller varför inte plocka ihop en egen sallad i vår populära salladsbar. Vi ses i butiken! Vill du följa oss på Facebook så klicka dig fram till ”ICA Årstahallen Supermarket”. Vi lägger upp våra annonser och annat spännande så håll utkik. Kanske dyker det även upp någon tävling eller annat spännande. Vill du läsa mer om butiken och våra avdelningar så kan Du gå in på vår butikshemsida: http://www.ica.se/arstahallen. Och Du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har Du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Årstahallen! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har Du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Pssst… glöm inte att gå in och gilla vår Facebook sida. https://www.facebook.com/icaarstahallen Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

Maxi Ica Stormarknad Visby

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Visby! Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Vi ligger i utkanten av Visby men det finns goda möjligheter att ta sig till oss med buss (Linje 2), cykel eller varför inte en härlig promenad? Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! https://www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

City Gross Nyköping

Butiken öppnades 2008 och ligger vid Pål Jungs Hage, en 2500 år gammal handelsplats. Arkeologin har nämligen visat att här varit en plats för bland annat handel redan för omkring 2500 år sedan. På den tiden var området skärgård och havsnivån låg på samma nivå som golvet i köpcentret. Idag ligger här Nyköpings finaste dagligvarubutik. Vi är välkända för vår goda kvalité på kött, allt färskt kött är Svenskt och styckas i butiken av utbildad personal som kan tillgodose våra kunders alla önskemål. Till tryggheten hör också en färskvarugaranti som innebär dubbla pengar tillbaka om färskvarorna inte är till full belåtenhet. Hos oss hittar ni även nybakat 7 dagar i veckan! Med City Gross förmånskort får du en massa exklusiva erbjudanden blandat annat 12 % rabatt på frukt & grönt, recept och bra tips för dig med kort. Men det sköna är att du slipper hålla reda på bonusnivå eller krångla med poäng. Du bara lämnar kortet i kassan och rabatterna dras av direkt. Kortet går snabbt att skaffa på plats och är givetvis kostnadsfritt! För att prenumerera och ta del utav veckans flygblad med extra billiga priser, klicka här: http://np.netpublicator.com/netpublication/n62823521 Vi har generösa öppettider från 8-21 alla dagar Hos oss på City Gross anser vi att det är väldigt viktigt att vår personal visar gott engagemang samt bemöter kunden på ett vänligt och hjälpsamt sätt. Du ska alltid känna dig varmt välkommen till oss på City Gross i Nyköping!

ICA Supermarket Blå Center

Välkommen till oss på ICA Supermarket Blå Center! I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Öppettider: Alla dagar 09.00 – 21.00 Hos oss hittar ni studenter vårt egna ICA Basic sortiment. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med ICA Selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa på ICAs hemsida: www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror i vår butik! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig! Vill du skriva examensjobb eller söker du praktikplats? Skicka då ett mejl till carl-johan.winblad@nara.ica.se så kontaktar vi dig! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Supermarket Vallhalla

ICA Supermarket Vallhalla Det här företaget har ett studenterbjudande på Frösön Välkommen till oss på ICA Supermarket Vallhalla. Din matbutik på Frösön med stans största serviceutbud. Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer i butiken samt våra olika erbjudanden. http://www.facebook.com/supermarketfroson Behöver ni god mat till studentfesten? Vi hjälper dig med catering. Välj från våra färdiga menyer eller kontakta charken så hjälper vi dig på bästa sätt. 063-193831 Och nu när sommaren kommer kanske du vill ha en lättare lunch i värmen? Prova vår fräscha Salladsbar där du plockar din egen sallad. Hos oss hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du självklart ekologiska och KRAV-märka varor! Vi värnar även om det lokala med ett brett sortiment från våra duktiga producenter i Jämtland. Vi på ICA har nu premiär för ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med ICA selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA Supermarket Vallhalla! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi ses i butiken! Mvh Greger med medarbetare www.supermarketfroson.se

Coop Konsum Saluhallen

Välkommen till Coop Konsum Saluhallen! Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt, men det vi vågar påstå är att vi är bäst i Norrköping när det gäller att ha ett stort och brett sortiment av vegetariska och vegan varor, men självklart är det något du saknar i detta sortiment så låt oss gärna veta det så snabbt som möjligt nästa gång ni är i butiken. När det kommer till våra egna varor så har vi ett brett sortiment av vårt egna märke X-tra. Det är ett lågprissortiment som är väl testat och håller en väldigt hög kvalité men till ett lägre pris. Hos oss finns även god färdiglagad mat som funkar till både lunch och middag, vi har även fulla rättigheter. Där erbjuder vi er studentrabatt vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Ert pris: 55kr inkl bröd, sallad och dryck (ord pris 65kr). Utöver detta har vi även en salladsvagn där du själv kan plocka ihop en valfri sallad med flera olika färska grönsaker. Hos oss hittar du även en manuell disk för fisk och vår chark. Vi är även postombud så hos oss kan du skicka och hämta ut dina paket från Posten. Missa inte vårat MedMera-kort: Kortet kan du ansöka om direkt i butiken, då drar du bara MedMera-kortet nästa gång du handlar hos oss! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Prenumerera gärna på våra erbjudande (nya varje vecka) dr.coop.se/Butik/?store=056000 Vi har öppet alla dagar 8 - 22 Välkomna!