Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Coop Konsum Saluhallen

Välkommen till Coop Konsum Saluhallen! Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt, men det vi vågar påstå är att vi är bäst i Norrköping när det gäller att ha ett stort och brett sortiment av vegetariska och vegan varor, men självklart är det något du saknar i detta sortiment så låt oss gärna veta det så snabbt som möjligt nästa gång ni är i butiken. När det kommer till våra egna varor så har vi ett brett sortiment av vårt egna märke X-tra. Det är ett lågprissortiment som är väl testat och håller en väldigt hög kvalité men till ett lägre pris. Hos oss finns även god färdiglagad mat som funkar till både lunch och middag, vi har även fulla rättigheter. Där erbjuder vi er studentrabatt vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Ert pris: 55kr inkl bröd, sallad och dryck (ord pris 65kr). Utöver detta har vi även en salladsvagn där du själv kan plocka ihop en valfri sallad med flera olika färska grönsaker. Hos oss hittar du även en manuell disk för fisk och vår chark. Vi är även postombud så hos oss kan du skicka och hämta ut dina paket från Posten. Missa inte vårat MedMera-kort: Kortet kan du ansöka om direkt i butiken, då drar du bara MedMera-kortet nästa gång du handlar hos oss! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Prenumerera gärna på våra erbjudande (nya varje vecka) dr.coop.se/Butik/?store=056000 Vi har öppet alla dagar 8 - 22 Välkomna!

Coop Forum Bäckebol

Det här företaget har studentvänliga priser i Göteborg: Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt. Här kan du som student hitta all mat du behöver för både vardag & fest, receptfria läkemedel, tillbehör för kök & hem och en spelavdelning, allt under ett och samma tak. Vår fantastiska restaurang och vårt café erbjuder allt ifrån en snabb lunch till en lång fika samt en mycket omtalad catering för festliga tillfällen. På tal om mat, besök vår manuella delikatessavdelning, där finner du alltid ett brett sortiment av fräscha färskvaror samt moderna egenproducerade måltidslösningar. Missa inte heller alla godsaker som färska räkor i vår manuella fiskdisk, ett bra tips till perfekt fredagsmys. Färska butiksbakade baguetter hittar du självklart från vårt bageri! Du får mer med MedMera-kortet: Dra MedMera-kortet nästa gång du handlar! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Ett annat tips, glöm inte att ladda ner vår App för iPhone och Android. Här kan du få massor av middagstips, dina inköpslistor och information om din återbäring direkt till din iPhone eller Androidmobil. Öppettider: Alla dagar 7-22 Varmt Välkomna! Tel. nr: 010-7415950

Coop Extra Värnhem

Välkommen till Coop Extra Värnhem. Vi har öppet alla dagar 7 - 23. Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt, men det vi vågar påstå är att vi är bland de bättre när det gäller att ha ett stort och brett sortiment av vegetariska och vegan varor, men självklart är det något du saknar i detta sortiment så låt oss gärna veta det så snabbt som möjligt nästa gång ni är i butiken. När det kommer till våra egna varor så har vi ett brett sortiment av vårt eget märke X-tra. Det är ett lågprissortiment som är väl testat och håller en väldigt hög kvalité men till ett lägre pris. Alla Coops butiker och stormarknader är KRAV-certifierade. Vilket innebär ännu fler KRAV-märkta produkter och större kunskap hos vår personal, som gör det lättare för dig att flytta handen och göra ett miljömässigt klokt val. Det är genom att öka den en ekologiska försäljningen som vi gör den största insatsen för vår gemensamma miljö. Vårt nya medlemsprogram är både enkelt & genialt. Nu kan du samla värdefulla poäng och få personliga erbjudanden både på Coop och hos alla våra partners. Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Varmt välkommen!

ICA Supermarket Väst

Det här företaget har studenterbjudande i Uppsala: Välkommen till oss på ICA Supermarket Väst! Vi är en riktigt bra matbutik med personlig service och här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Vi har stans bästa öppettider och håller öppet ändå till klockan 23:30 på kvällarna! Vi är även postombud. Här kan du enkelt hämta ut paket och annat som du beställt, praktiskt och bra! Vi på Ica har nu premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Väst! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Supermarket Blå Center

Välkommen till oss på ICA Supermarket Blå Center! I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Öppettider: Alla dagar 09.00 – 21.00 Hos oss hittar ni studenter vårt egna ICA Basic sortiment. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med ICA Selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa på ICAs hemsida: www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror i vår butik! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig! Vill du skriva examensjobb eller söker du praktikplats? Skicka då ett mejl till carl-johan.winblad@nara.ica.se så kontaktar vi dig! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Nära Hornstull

Välkommen till ICA Nära Hornstull! Vi är den trevliga områdesbutiken för dina dagliga inköp. Vi ger alltid våra kunder närhet, service, och ett gott bemötande. Det ska vara smidigt att handla hos oss. Butiken satsar mycket på hälsa och välmående. Utöver vårt ekologiska sortiment och satsning på frukt&grönt så har vi en certifierad kostrådgivare i butiken som hjälper våra kunder med tips för ett sundare liv, Butiken erbjuder även ett stort utbud av kosttillskott där vi är återförsäljare för flera stora märken. Den bredden är vi ensamma på inom ICA och säljer till samma priser som näthandeln. Här kan vi ge råd och tips vad du skall tänka på när du vill prestera på topp eller bara må bra.. Vi har även ett stort ICA Basic sortiment, ICA Basic vårt eget märke. Bra mat men till ett bättre pris. Det finns samtidigt ett brett ekologiskt sortiment, för att kunna tillgodose våra olika kunders krav på butiken. Utöver allt detta så har vi allt ifrån färdigmat och färskvaror till varorna till de där speciella tillfällena. Ett brett prisvärt utbud och samtidigt en enkel och sund affär för våra kunder. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Nära Hornstull