Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Coop Konsum Kirseberg

Det här företaget har ett studentvänligtpris i Malmö: Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Dessutom bjuder vi alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept. ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – www.varmiddag.se/ HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte skaffat kortet än? Då frågar du vår kunniga personal om MedMera så hjälper vi dig! Prenumerera på veckans erbjudanden! Följ länken för att ta del av veckans bästa varor: coop.ecbook.se/coop/konsum/?store=106713 Vi hälsar alla studenter varmt välkomna! Öppettider: 09:00-22:00 Alla dagar

ICA Kvantum Malmborgs

Vi hälsar dig student välkommen till oss på ICA Kvantum Malmborgs Caroli och Erikslust! Vi är en butik som har mängder av färskvaror och egna prisvärda varor som utlovar bästa smak och kvalitet. Vi säljer utan undantag svenskt välputsat kött av högsta kvalitet som vi styckar och paketerar själva i butiken. I våra manuella delikatess- och ostdiskar hittar du massor av lagrade smakrika ostar, skinkor och korvar från när och fjärran, och naturligtvis väljer du själv hur mycket du vill ha, allt från två skivor parmaskinka till uppläggningar för fler än 100 personer… Vi tycker också om närproducerat vilket du kan hitta i vår butik. Vi har också valt att satsa mycket på vår frukt och grönt avdelning. Skall du ha födelsedagskalas, konfirmation, student, personalfest eller bara ha en lugn hemmakväll med lite extra gott. För oss finns det inga gränser när det gäller dina önskemål. Vi hjälper dig att hitta vad som passar just dig! Vi är även postombud. Här kan du enkelt hämta ut paket och annat som du beställt. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaro! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Kortet går att beställas här: http://www.icabanken.se/ansök-student Följ oss gärna på facebook och ta bland annat del av vårat veckoblad : http://www.facebook.com/pages/Ica-Kvantum-Malmborgs-Caroli/227136550761 https://www.facebook.com/pages/ICA-Malmborgs-Erikslust/243287745762922 Vi i butiken hjälper dig alltid att hitta det du söker, välkommen till oss på ICA Caroli och Erikslust!

ICA Wisborg

Välkommen till ICA Wisborg! Vi är den snabba butiken här på Gotland. Vi ger alltid våra kunder närhet, service, och ett gott bemötande. Det ska gå smidigt och snabbt att handla hos oss. Vi satar mycket på alltid ha fullt med färdigrätter i butiken och att ha en fräsch ”plocka själv” salladsbar. Vi har även ett stort ICA Basic sortiment, ICA Basic vårt eget märke. Bra mat men till ett bättre pris. Det finns samtidigt ett brett ekologiskt sortiment, för att kunna tillgodose våra olika kunders krav på butiken. Utöver allt detta så har vi allt ifrån färdigmat och färskvaror till varorna till de där speciella tillfällena. Ett brett prisvärt utbud och samtidigt en enkel och sund affär för våra kunder. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Wisborg önskar Jan med personal!

ICA Kvantum Kristianstad

Det här är ett studentvänlitgt företag i Kristianstad: Vi hälsar alla studenter varmt välkomna till ICA Kvantum! Här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips, provsmakningar och rejält med matinspiration. Förutom all god mat hittar du också det mesta du behöver till köket, badrummet och mediahörnan. Student eller Examensfest? Anlita oss på ICA Kvantum Kristianstad när det gäller mat. Vi fixar festmaten för alla tillfällen och högtider.Tänk bara på att du gör din beställning i god tid så vi kan uppfylla dina önskemål. Kom inom eller ring in din beställning till färskvaruavdelningen Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA Kvantum Oj! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Kortet går att beställas här: http://www.icabanken.se/ansök-student Vi i butiken hjälper dig alltid att hitta det du söker, välkommen till oss på ICA Kvantum Oj! i Helsingborg – din bästa affär!

Coop Konsum Saluhallen

Välkommen till Coop Konsum Saluhallen! Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt, men det vi vågar påstå är att vi är bäst i Norrköping när det gäller att ha ett stort och brett sortiment av vegetariska och vegan varor, men självklart är det något du saknar i detta sortiment så låt oss gärna veta det så snabbt som möjligt nästa gång ni är i butiken. När det kommer till våra egna varor så har vi ett brett sortiment av vårt egna märke X-tra. Det är ett lågprissortiment som är väl testat och håller en väldigt hög kvalité men till ett lägre pris. Hos oss finns även god färdiglagad mat som funkar till både lunch och middag, vi har även fulla rättigheter. Där erbjuder vi er studentrabatt vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Ert pris: 55kr inkl bröd, sallad och dryck (ord pris 65kr). Utöver detta har vi även en salladsvagn där du själv kan plocka ihop en valfri sallad med flera olika färska grönsaker. Hos oss hittar du även en manuell disk för fisk och vår chark. Vi är även postombud så hos oss kan du skicka och hämta ut dina paket från Posten. HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte skaffat kortet än? Då frågar du vår kunniga personal om MedMera så hjälper vi dig. Prenumerera gärna på våra erbjudande (nya varje vecka) http://dr.coop.se/Butik/?store=056000/ Vi har öppet alla dagar 8 - 22 Välkomna!

Hemköp Östersund

Välkommen till din personliga butik i City. Vi hjälper dig att handla sunt och må bra. Vi har ett brett sortiment som passar både till vardags och till fest. Fråga oss gärna om tips och råd. Hos oss har ni studenter 5% rabatt på alla köp över 100kr, det ända som ni behöver göra är att visa upp er giltiga studentlegitimation i kassan så dras denna direkt. (Gäller ej tidningar och tobak). Vi på matglada Hemköp är måna om våra kunder. Därför erbjuder vi två kostnadsfria kundkort, ett Hemköp Bonuskort och ett mycket förmånligt Hemköp Betalkort VISA. Båda korten ger dig upp till 2 % bonus på dina inköp i Hemköps butiker. Väljer du betalkortet får du även 0,5 % bonus på alla inköp utanför Hemköp Hemköp är en daglig varukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Hemköps erbjudande På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Delikatessen är hjärtat i många av butikerna och ambitionsnivån är hög när det gäller god service och personligt bemötande. I början av 2010 annonserade Hemköpskedjan ett nytt prisläge efter att ha genomfört en omfattande prissänkning på över 3 500 artiklar. Ta del av fler fina erbjudanden hos oss genom att ansöka om vårt medlemskort. Håll alltid koll på vår hemsida med härliga recept och tips och även veckans flygblad med våra kanonerbjudanden. Öppettider Mån-lör 08.00 – 22.00 sön 09.00 – 22.00 Varmt välkomna in till oss!

ICA Nära Träffpunkten

Välkommen till ICA Nära Träffpunkten! Vi är den trevliga områdesbutiken för dina dagliga inköp. Vi ger alltid våra kunder närhet, service, och ett gott bemötande. Det ska vara smidigt att handla hos oss. Vi har ett stort ICA Basic sortiment, ICA Basic vårt eget märke. Bra mat men till ett bättre pris. Något som vi i butiken försöker hålla är ett brett ekologiskt sortiment, för att kunna tillgodose våra olika kunders krav på butiken. Utöver allt detta så har vi allt ifrån färdigmat och färskvaror till varorna till de där speciella tillfällena. Vi vill helt enkelt vara en bred och enkel butik för våra kunder. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Nära Träffpunkten!

Ica Supermarket Sylte

Det här företaget har studenterbjudande i Trollhättan: Vi hälsar alla studenter varmt välkomna till oss på Ica Supermarket Sylte! Här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Vi har mängder av färskvaror och egna prisvärda varor som utlovar bästa smak och kvalitet. Vi har ett sortiment av ekologiska och KRAV-märkta varor! Vi på Ica har nu även premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag!