Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Maxi ICA Stormarknad Kristianstad

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Kristianstad! Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Vi ligger i utkanten av centrum men det finns goda möjligheter att ta sig till oss med buss direkt från högskolan (Linje 4), cykel eller varför inte en härlig promenad från stan? Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

Ica-Ettan

Det här företaget har ett studenterbjudande i Sundsvall: Vi h älsar alla studenter varmt välkomna till ICA Ettan i Granloholm Här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser. Vi har även receptfria läkemedel, posthantering samt att vi är sckenker privpak ombud så från oss är det enkelt att skicka paket. Vi har en busshållplats här utanför butiken så det är enkelt att ta sig hit . Vi på Ica har nu våra Ica Basic varor, det är en perfekt för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Självklart har vi alla varor från Sveriges största leverantörer kvar alltid bra mat till bra pris! Senaste nytt hos oss: Vi har fått in våran nya fräscha Salladsbar med självplock! Alltid fräscha sallader, perfekt under tentaperioden när det inte finns tid att laga mat! Du Student borde nu ta en extra titt hit!: Student eller Examensfest? Anlita oss på ICA Ettan när det gäller mat. Vi har även smörgåstårtor och tårtor till bra priser. Tänk bara på att du gör din beställning i god tid så vi kan uppfylla dina önskemål. Kom inom eller ring in din beställning!. Missa inte vårat populära Ica studentkortet! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank. Detta ingår: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Varmt Välkomna!

Coop Nära

Alla studenter ska känna sig varmt välkomna till Coop Nära Trollebergsvägen! Lösningen är alltid nära, det är vad Coop Nära står för. Vare sig du behöver handla mycket eller lite, färdigmat eller råvaror, så finns vi där. Våra generösa öppettider betyder också att vi kan vara räddaren i nöden om något plötsligt tar slut eller om du behöver handla hem något för att äta direkt. Hos oss är det enkelt att handla bra eftersom alla Coops butiker är KRAV-certifierade. Coop Änglamark Änglamark har Sveriges största ekologiska sortiment med nästan 400 produkter att välja på. Här ryms allt från smaskigt kryddiga korvar med helt naturliga smaker, till babyvård. X-tra X-tra är vårt eget lågprisvarumärke som ger dig möjligheten att handla bra produkter till ett riktigt lågt pris. Extra bra blir det naturligtvis de gånger du behöver handla riktigt mycket av någonting. Som till exempel pasta till korridorkompisarna eller kaffe till studiekamraterna. HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte kortet? Fråga vår kunniga personal i butiken så hjälper dom dig att bli ägare i Coop. Våra öppettider: Mån – Fre 07.00 – 23.00 Lördag 08.00 – 23.00 Söndag 08.00 – 23.00 Varmt Välkomna!

ICA Supermarket City

Det här företaget har studenterbjudande i Uppsala: Välkommen till oss på ICA Supermarket City. Vi är en riktigt bra matbutik med personlig service och här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Hos oss kan du köpa lunch, utöver det har vi en egen salladsbar och färdiga kalla rätter. Vi på Ica har nu premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Väst! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Supermarket Vårberg

Det här företaget har ett studenterbjudande i Stockholm: Välkommen till oss på ICA Supermarket Vårberg! Hos oss hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du självklart ekologiska och KRAV-märka varor, samt en hel del vegetariskt.! För dig som gillar bra och billig mat är vårt ICA Basicsortiment det absolut bästa. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Utöver det har vi alltid mycket varor till ”klippris” i butiken. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! www.icabanken.se/kort-och-konto/vara-kort/ica-student/ Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: www.icabanken.se/ansok-student Varmt Välkommen! Önskar Niclas med personal http://www.icabanken.se/kort-och-konto/vara-kort/ica-student/

Coop Extra Nyköping

Välkommen till Coop Extra i Nyköping! Coop Extra har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett mycket bra sortiment till mycket bra priser. Hos oss på Coop Extra hittar du ett brett ekologiskt sortiment, fräscha manuelldiskar för fisk, delikatesser, ost, salladsbar och nybakat bröd varje dag. Det tillsammans med anmärkningsvärd service och trevlig personal, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt. Vi har alltid ett brett utbud av färskvaror. Fördelen att handla på Coop Extra är att man alltid har flerköpserbjudanden vilket innebär att du betalar ett lägre pris om du köper fler av samma produkt. Sedan har ni kunder vår egen färskvarugaranti, vilket innebär att om du inte är nöjd med en färskvara får du dubbelt tillbaka. ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid färdigpackat och bara att hämta i butik. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00 4 pers – 599,00 6 pers – 799,00 Läs mer – www.varmiddag.se HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Vi hälsar alla studenter varmt välkomna!