Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Maxi ICA Stormarknad Eurostop, Örebro

Maxi ICA Stormarknad Örebro är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar! Vi bakar bröd från grunden och tillverkar tårtor sju dagar i veckan. Vi har sex bagare och konditorer som ser till att vara ditt eget lilla hembageri mitt i den stora Stormarknaden. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder en stor manuell avdelning med charkuterier och ostar från olika delar av Europa samt en avdelning med fisk. Här hittar du skaldjur samt pannfärdiga fiskrätter som våra duktiga medarbetare tillverkar i butiken. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student/ Vi ses i butiken! Martin & Karin med personal! Ps. Besök gärna vår hemsida http://www.maxiorebro.se/ eller vår facebook https://www.facebook.com/maxiorebro för att få veta mer om vår butik!

Maxi Ica Stormarknad Visby

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Visby! Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Vi ligger i utkanten av Visby men det finns goda möjligheter att ta sig till oss med buss (Linje 2), cykel eller varför inte en härlig promenad? Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! https://www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

Maxi ICA Stormarknad Hässleholm

Coop Konsum Varberg

Det här är ett studentvänligt företag i Varberg! På Coop Konsumhittar du allt du behöver till låga priser och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med anmärkningsvärd service och trevlig personal, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt! Hos oss hittar ni krav- och ekologisktmärkta varor från t.ex. Änglamark. Vi erbjuder också färdigrätter - både färska och frysta för dig som känner dig extra lat en dag och vill slippa ohälsosam snabbmat. Hos oss finns även extra billiga och prisvärda varor från X-tra och även vårt varumärke Coop, minst lika bra kvalité som märkesledarna men till ett lägre pris. VÄLKOMNA TILL EN KRAV-BUTIK Alla Coops butiker och stormarknader är KRAV-certifierade. Vilket innebär ännu fler KRAV-märkta produkter och större kunskap hos vår personal, som gör det lättare för dig att flytta handen och göra ett miljömässigt klokt val. Det är genom att öka den en ekologiska försäljningen som vi gör den största insatsen för vår gemensamma miljö. Vårt nya medlemsprogram är både enkelt & genialt. Nu kan du samla värdefulla poäng och få personliga erbjudanden både på Coop och hos alla våra partner. Så ha ditt kort redo, nedräkningen har börjat. den 1 juli kör vi! Handla på Coop Alla köp på Coop ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. ERBJUDANDE: Vid uppvisande av giltigt studentlegitimation får du som student 5% på ett helt köp. (Gäller ej tobak, läkemedel och spel.) Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng

ICA Nära Träffpunkten

Välkommen till ICA Nära Träffpunkten! Vi är den trevliga områdesbutiken för dina dagliga inköp. Vi ger alltid våra kunder närhet, service, och ett gott bemötande. Det ska vara smidigt att handla hos oss. Vi har ett stort ICA Basic sortiment, ICA Basic vårt eget märke. Bra mat men till ett bättre pris. Något som vi i butiken försöker hålla är ett brett ekologiskt sortiment, för att kunna tillgodose våra olika kunders krav på butiken. Utöver allt detta så har vi allt ifrån färdigmat och färskvaror till varorna till de där speciella tillfällena. Vi vill helt enkelt vara en bred och enkel butik för våra kunder. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Nära Träffpunkten!

ICA Supermarket Britsarvet

Det här är ett studentvänligt företag i Falun: Välkommen till ICA Supermarket Britsarvet Vi är den trevligaste butiken för dina dagliga inköp och ger dig som kund bästa service. Vi är närhet, service, och ett bemötande du inte får i någon storbutik! Det ska vara enkelt att handla hos oss! I vår butik hittar du varje dag färsk, färdiglagad, varm mat. Vi har även en salladsbar som är väldigt populär och kan även erbjuda färska dagliga mackor och annan kall mat. Hos oss hittar du även Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Och om du inte redan gillat vår Facebook sida så gör det: https://www.facebook.com/britsarvet Återigen varmt välkommen till oss på ICA Britsarvet.

Hemköp Lucullus

Vi hälsar dig student varmt välkommen in till vår butik! Vi är en komplett butik som kan erbjuda i princip det mesta! Vi vet att intresset kring ekologisk och kravmärkt har ökat och detta har vi tillgodosett hos oss. Vi erbjuder er ett brett sortiment av varumärket Eldorado och Garant. I butiken finner du också en manuell delikatessdisk. Vi är stolta över att kunna presentera Garant – ett varumärke du hittar på Hemköp. Med Garant vill vi kunna ge dig riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser. Och det är du som bestämmer. Ditt tyckande, dina omdömen, ris, ros och förslag kommer att ligga till grund för vilka varor som i slutändan kommer att finnas i butikerna. Ett sortiment som hela tiden växer, och som du som konsument faktiskt kan vara med att påverka! Pasta, köttbullar, kakor, chips, frysta grönsaker, flingor, juice, korv.... Listan blir bara längre och längre! Med tiden och ditt tyckande, kommer sortimentet växa ytterligare och finnas som ett prisvärt alternativ i de flesta hyllor. I butiken har vi även ett kök där vi serverar lunch. När du äter lunch hos oss ingår dryck, sallad och bröd och det finns även möjlighet att ta med. Avhämtning: 57kr Äta på plats: 65kr Menyn för varje vecka och dag hittar du här: http://lucullus.kvartersmenyn.se/ Ta del av fler fina erbjudanden hos oss genom att ansöka om vårt medlemskort som du gör i butiken eller i vår app. Håll alltid koll på vår hemsida eller app efter härliga recept och tips och även veckans flygblad med våra kanon erbjudanden. Ladda ner vår app här: För iPhone : https://itunes.apple.com/se/app/hemkop/id690495271?mt=8 För Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.axfood.hemkop Öppettider Mån – Fre 07.30 – 21.00 Lör 09.00 – 19.00 Sön 09.00 – 19.00 Välkomna!

ICA Kvantum Malmborgs

Vi hälsar dig student välkommen till oss på ICA Kvantum Malmborgs Caroli och Erikslust! Vi är en butik som har mängder av färskvaror och egna prisvärda varor som utlovar bästa smak och kvalitet. Vi säljer utan undantag svenskt välputsat kött av högsta kvalitet som vi styckar och paketerar själva i butiken. I våra manuella delikatess- och ostdiskar hittar du massor av lagrade smakrika ostar, skinkor och korvar från när och fjärran, och naturligtvis väljer du själv hur mycket du vill ha, allt från två skivor parmaskinka till uppläggningar för fler än 100 personer… Vi tycker också om närproducerat vilket du kan hitta i vår butik. Vi har också valt att satsa mycket på vår frukt och grönt avdelning. Skall du ha födelsedagskalas, konfirmation, student, personalfest eller bara ha en lugn hemmakväll med lite extra gott. För oss finns det inga gränser när det gäller dina önskemål. Vi hjälper dig att hitta vad som passar just dig! Vi är även postombud. Här kan du enkelt hämta ut paket och annat som du beställt. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaro! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Kortet går att beställas här: http://www.icabanken.se/ansök-student Följ oss gärna på facebook och ta bland annat del av vårat veckoblad : http://www.facebook.com/pages/Ica-Kvantum-Malmborgs-Caroli/227136550761 https://www.facebook.com/pages/ICA-Malmborgs-Erikslust/243287745762922 Vi i butiken hjälper dig alltid att hitta det du söker, välkommen till oss på ICA Caroli och Erikslust!

Coop Konsum Stjärnan

Det här är ett studentvänligt företag i Västerås! På Coop Konsum Stjärnan hittar du allt du behöver till låga priser och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med anmärkningsvärda service och trevliga personal, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt! Hos oss hittar ni krav- och ekologisktmärkta varor från t.ex. Änglamark. Vi erbjuder också färdigrätter - både färska och frysta för dig som känner dig extra lat en dag och vill slippa ohälsosam snabbmat. Hos oss finns även extra billiga och prisvärda varor från X-tra och även vårt varumärke Coop, minst lika bra kvalité som märkesledarna men till ett lägre pris. COOP MATKASSE Coop Matkasse är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Mer info om detta finns på: www.coop.se/Butiker-varor--erbjudanden/Coop-matkasse/ VÄLKOMNA TILL EN KRAV-BUTIK Alla Coops butiker och stormarknader är KRAV-certifierade. Vilket innebär ännu fler KRAV-märkta produkter och större kunskap hos vår personal, som gör det lättare för dig att flytta handen och göra ett miljömässigt klokt val. Det är genom att öka den en ekologiska försäljningen som vi gör den största insatsen för vår gemensamma miljö. HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Vi hälsar alla studenter varmt välkomna!

ICA Supermarket Eneby

Detta är ett studentvänligt företag i Norrköping! Vi på ICA Supermarket Eneby hälsar dig välkommen till oss. Vi bryr oss om dig som student och erbjuder ekologiska varor, färskt bröd från vår butik, fräscha färdigrätter, förbutik med Svenska Spel, ATG, post och uttagsautomat i anslutning. Vi kan som Ica butik i Norrköping kan erbjuda trygg E –handel där du köper dina varor på nätet, eller varför inte prova våran färdiga middagskasse, perfekt att dela på i en studentkorridor eller att frysa in! Gå in på www.handla24.se/norrkoping för att läsa mer om detta eller göra din beställning. Våra generösa öppettider 7-22 alla dagar gör att Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig! Välkommen in i butiken hälsar Wolfgang & Anette med personal!