Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

ICA Supermarket Vårberg

Det här företaget har ett studenterbjudande i Stockholm: Välkommen till oss på ICA Supermarket Vårberg! Hos oss hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du självklart ekologiska och KRAV-märka varor, samt en hel del vegetariskt.! För dig som gillar bra och billig mat är vårt ICA Basicsortiment det absolut bästa. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Utöver det har vi alltid mycket varor till ”klippris” i butiken. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! www.icabanken.se/kort-och-konto/vara-kort/ica-student/ Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: www.icabanken.se/ansok-student Varmt Välkommen! Önskar Niclas med personal http://www.icabanken.se/kort-och-konto/vara-kort/ica-student/

Coop Forum Borås

Varmt välkommen till oss på Coop Forum i Borås! Vi har öppet alla dagar 8 – 22. Hos oss hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt! Ni hittar även massvis med krav- och ekologisktmärkta varor från t.ex. Änglamark och mer kommer det bli när vi bygger ett helt nytt ekorum i höst. Vi erbjuder även färdigrätter – färska och frysta, extra billiga och prisvärda varor från X-tra. Hos oss hittar ni även färskt bröd, manuella delikatessdiskar som kött, fisk, ost och deli. Prenumerera på veckans erbjudanden! Följ länken för att ta del av veckans bästa varor: http://dr.coop.se/Butik/?store=252200 HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Vi hälsar alla studenter varmt välkomna!

ICA Maxi Stormarknad Borås

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Borås! Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! http://www.icabanken.se/ansok-student/ Vi ses i butiken!

ICA Supermarket Britsarvet

Det här är ett studentvänligt företag i Falun: Välkommen till ICA Supermarket Britsarvet Vi är den trevligaste butiken för dina dagliga inköp och ger dig som kund bästa service. Vi är närhet, service, och ett bemötande du inte får i någon storbutik! Det ska vara enkelt att handla hos oss! I vår butik hittar du varje dag färsk, färdiglagad, varm mat. Vi har även en salladsbar som är väldigt populär och kan även erbjuda färska dagliga mackor och annan kall mat. Hos oss hittar du även Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Och om du inte redan gillat vår Facebook sida så gör det: https://www.facebook.com/britsarvet Återigen varmt välkommen till oss på ICA Britsarvet.

ICA Supermarket Mårtas

Det här ett studentvänligt företag i Ludvika: Välkommen till oss på ICA Supermarket Mårtas! I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Öppettider: Mån – Lör. 08.00 – 22.00 sön 09.00 – 22.00 Gilla oss på Facebook! https://www.facebook.com/pages/ICA-supermarket-M%C3%A5rtas/210895752274094 Hos oss hittar ni studenter vårt egna ICA Basic sortiment. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med ICA Selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa på ICAs hemsida: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror i vår butik! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

Maxi ICA Stormarknad Karlskrona

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Karlskrona! På Maxi ICA Stormarknad Karlskrona vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

Maxi ICA Stormarknad Hässleholm

Coop Konsum Norra Parkgatan

Alla studenter ska känna sig varmt välkomna till Coop Konsum Norra Parkgatan! Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Dessutom bjuder butikerna på matinspiration och recept. Och för dig om vill slippa laga mat en dag har vi goda och nyttiga alternativ i vår färdigmatsdisk! Där hittar du exempelvis matiga smörgåsar eller dagsfärska sallader. Eller varför inte komponera ihop din egna sallad i vår salladsbar? Butikens tjänster: KRAV-märkt butik Lokaltrafikkort Utbetalningskort/Värdeavi Vi har även ett stort ekologiskt och vegansortiment! Missa inte hos coop: Du får mer med MedMera-kortet Dra MedMera-kortet nästa gång du handlar! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Coop Änglamark Änglamark har Sveriges största ekologiska sortiment med nästan 400 produkter att välja på. Här ryms allt från smaskigt kryddiga korvar med helt naturliga smaker, till babyvård. X-tra X-tra är vårt eget lågprisvarumärke som ger dig möjligheten att handla bra produkter till ett riktigt lågt pris. Extra bra blir det naturligtvis de gånger du behöver handla riktigt mycket av någonting. Som till exempel pasta till korridorkompisarna eller kaffe till studiekamraterna. Coop Prima Coop Prima är ett helt nytt sortiment som ger dig noga utvalda delikatesser av högsta kvalitet från leverantörer som älskar mat. Vi har smakat oss fram till det allra bästa och startar med 50 noga utvalda delikatesser. Alla är ursprungsmärkta och framtagna av leverantörer med en passion för riktigt god mat. ”Coop Matkasse” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Här beställer du din kasse: www.coop.se/Butiker-varor--erbjudanden/Coop-Matkasse1/ Sugen på att veta ännu mer, kika på vår hemsida! www.coop.se/Butiker-varor--erbjud...sum/Coop-Konsum-Norra-Parkgatan/ Våra öppettider Mån-Fre 07:00 - 23:00 Lördag 07:00 - 23:00 Söndag 07:00 - 23:00 Välkomna!

Hemköp, City

Det här är ett studentvänligt företag i Eskilstuna: Välkommen till din personliga butik i City. Vi hjälper dig att handla sunt och må bra. Vi har ett brett sortiment som passar både till vardags och till fest. Fråga oss gärna om tips och råd. Vi på matglada Hemköp är måna om våra kunder. Därför erbjuder vi två kostnadsfria kundkort, ett Hemköp Bonuskort och ett mycket förmånligt Hemköp Betalkort VISA. Båda korten ger dig upp till 2 % bonus på dina inköp i Hemköps butiker. Väljer du betalkortet får du även 0,5 % bonus på alla inköp utanför Hemköp Hemköp är en daglig varukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Hemköps erbjudande På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Delikatessen är hjärtat i många av butikerna och ambitionsnivån är hög när det gäller god service och personligt bemötande. I början av 2010 annonserade Hemköpskedjan ett nytt prisläge efter att ha genomfört en omfattande prissänkning på över 3 500 artiklar. Ta del av fler fina erbjudanden hos oss genom att ansöka om vårt medlemskort. Håll alltid koll på vår hemsida med härliga recept och tips och även veckans flygblad med våra kanon erbjudanden. Öppettider Månd-fred 8-20 Lördag 9-18 Söndag 10-18 Varmt Välkomna in till oss!