Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

ICA Supermarket Årstahallen

Välkommen till oss på ICA Supermarket Årstahallen! Vi gör allt för att vara den glada och personliga matbutiken, vi vill att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss! För att göra det lite extra roligt så ser vi till att Du alltid hittar bra varor till "superklipp". Det lönar sig att handla hos oss! Vi har öppet 8-22 alla dagar (vissa justeringar midsommar, jul & nyår). Vi har ett brett sortiment för både vardag och fest, besök gärna även vår manuella fisk- och delikatessdisk eller varför inte plocka ihop en egen sallad i vår populära salladsbar. Vi ses i butiken! Vill du följa oss på Facebook så klicka dig fram till ”ICA Årstahallen Supermarket”. Vi lägger upp våra annonser och annat spännande så håll utkik. Kanske dyker det även upp någon tävling eller annat spännande. Vill du läsa mer om butiken och våra avdelningar så kan Du gå in på vår butikshemsida: http://www.ica.se/arstahallen. Och Du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har Du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Årstahallen! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har Du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Pssst… glöm inte att gå in och gilla vår Facebook sida. https://www.facebook.com/icaarstahallen Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

Maxi ICA Stormarknad Motala

Maxi ICA Stormarknad Motala är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror, färdigrätter och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det ett prisvärt sortiment bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. I butiken hittar du även vårt eget bageri där vi bakar nybakat och fräscht bröd alla dagar i veckan Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! http://www.icabanken.se/ansok-student/ Hemsida: http://www.ica.se/motala/ Vi ses i butiken!

ICA Nära Näsbydal

Välkommen till ICA Nära Näsbydal! Vi är den trevliga områdesbutiken för dina dagliga inköp. Vi ger alltid våra kunder närhet, service, och ett gott bemötande. Det ska vara smidigt att handla hos oss. Vi har ett stort ICA Basic sortiment, ICA Basic vårt eget märke. Bra mat men till ett bättre pris. Något som vi i butiken försöker hålla är ett brett ekologiskt sortiment, för att kunna tillgodose våra olika kunders krav på butiken. Utöver allt detta så har vi allt ifrån färdigmat och färskvaror till varorna till de där speciella tillfällena. Vi vill helt enkelt vara en bred och enkel butik för våra kunder. Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Nära Näsbydal!

Coop Konsum Saluhallen

Välkommen till Coop Konsum Saluhallen! Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt, men det vi vågar påstå är att vi är bäst i Norrköping när det gäller att ha ett stort och brett sortiment av vegetariska och vegan varor, men självklart är det något du saknar i detta sortiment så låt oss gärna veta det så snabbt som möjligt nästa gång ni är i butiken. När det kommer till våra egna varor så har vi ett brett sortiment av vårt egna märke X-tra. Det är ett lågprissortiment som är väl testat och håller en väldigt hög kvalité men till ett lägre pris. Hos oss finns även god färdiglagad mat som funkar till både lunch och middag, vi har även fulla rättigheter. Där erbjuder vi er studentrabatt vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Ert pris: 55kr inkl bröd, sallad och dryck (ord pris 65kr). Utöver detta har vi även en salladsvagn där du själv kan plocka ihop en valfri sallad med flera olika färska grönsaker. Hos oss hittar du även en manuell disk för fisk och vår chark. Vi är även postombud så hos oss kan du skicka och hämta ut dina paket från Posten. Missa inte vårat MedMera-kort: Kortet kan du ansöka om direkt i butiken, då drar du bara MedMera-kortet nästa gång du handlar hos oss! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Prenumerera gärna på våra erbjudande (nya varje vecka) dr.coop.se/Butik/?store=056000 Vi har öppet alla dagar 8 - 22 Välkomna!

Coop Skeppet

Hos oss på Coop Skeppet hittar du ett brett ekologiskt sortiment, fräscha manuelldiskar för fisk, kött och ost. Och självklart finns det färdiga maträtter som är ett rejält bra alternativ till en stabil lunch eller varför inte en middag. Vi har alltid ett brett utbud av färskvaror. Fördelen att handla på Coop är att man alltid har vår egen färskvarugaranti, vilket innebär om du inte är nöjd med en färskvara får du dubbelt tillbaka. ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – http://www.varmiddag.se/ Vi är även postombud, hos oss där du smidigt kan lämna in och hämta ut paket via posten. Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Varmt välkommen!

ICA Supermarket Majorna

Välkommen till ICA Supermarket Majorna! Vi har som mål att vara områdets bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett bra sortiment till mycket bra priser. Vi satsar också på att det för dig som kund ska kännas välkomnande och tryggt att handla hos oss. Vår personal ser till att lyssna på er kunder och ihop med vår egen spel-lista med soft musik så blir handlandet inte bara ett tråkigt måste. Hos oss hittar du framför allt ett brett ekologiskt sortiment, och vi försöker hela tiden att lyssna på vad ni som kunder efterfrågar. Vi satsar hårt på våra färskvaror, att komma med smidiga och billiga middagslösningar, ge er inspiration och hjälp med vardagshandlingen. Vi erbjuder dig också ett stort utbud av varor i alla prisklasser. Har du provat ICA Basic? Perfekt för dig som gillar bra mat till ett bra pris. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna varor. Sedan har vi även ICA Selection om du vill lyxa till det lite extra. Men vare sig du väljer ICA Basic, ICA Selection eller en vara från någon av våra andra produktlinjer så sätter ICA lika hårda krav på produktsäkerheten. Vi jobbar alltid för minskade tillsatser, korrekta innehållsförteckningar och att näringsvärdet ska vara bra. Du som student borde nu ta en extra titt hit. ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Och om du inte redan du gjort det, så gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ica-Supermarket-Majorna/332971993514543

ICA Maxi Stormarknad Nyköping

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Nyköping! Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! http://www.icabanken.se/ansok-student/ ¨ Vi ses i butiken!

ICA Maxi Stormarknad Södertälje

Maxi ICA Stormarknad Södertälje är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du allt du behöver för dina dagliga inköp. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! http://www.icabanken.se/ansok-student/ Vi ses i butiken!

Maxi ICA Stormarknad Ronneby

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Ronneby! På Maxi ICA Stormarknad Ronneby vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Då Ronneby är en liten stad så även om vi är en Stormarknad så fungerar vi lite som en närbutik då du även kan nå oss vi cykel eller till fots. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Http://www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

Coop Konsum Katrineholm

Coop Konsum i Katrineholm har som mål att vara ortens mest personliga och bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett bra sortiment till bra priser och dessutom få ett leende. I vår butik hittar du prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ som är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi är kända för vår Frukt & Grönt avdelning, där vi har ett brett sortiment av Krav & Eko produkter, som ex. Änglamark sortimentet, Sveriges starkaste Ekologiska varumärke. Ekologin ligger oss varmt om hjärtat och är något som vi försöker ha som en ledstjärna in i framtiden. Är det något du saknar? Fråga oss så tar vi hem det! Har du någon mer eller mindre knasig idé? Fråga oss så försöker vi uppfylla den! ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – http://www.varmiddag.se/<http://www.varmiddag.se/ HANDLA MERA, MED MEDMERA Dra MedMera-kortet nästa gång du handlar! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Har du inte skaffat kortet än? Visa bara din legitimation för vår kassapersonal så hjälper vi dig – superenkelt! Öppettider: Mån – Fre 08 – 22 Lördag 09 – 20 Söndag 09 – 20 Följ oss även på Facebook under ”Coop Konsum Kvarnen”. https://sv-se.facebook.com/CoopKonsumKvarnenKatrineholm Varmt välkommen till Katrineholms trevligaste matbutik! Må gott!