Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

ICA Supermarket Majorna

Välkommen till ICA Supermarket Majorna! Vi har som mål att vara områdets bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett bra sortiment till mycket bra priser. Vi satsar också på att det för dig som kund ska kännas välkomnande och tryggt att handla hos oss. Vår personal ser till att lyssna på er kunder och ihop med vår egen spel-lista med soft musik så blir handlandet inte bara ett tråkigt måste. Hos oss hittar du framför allt ett brett ekologiskt sortiment, och vi försöker hela tiden att lyssna på vad ni som kunder efterfrågar. Vi satsar hårt på våra färskvaror, att komma med smidiga och billiga middagslösningar, ge er inspiration och hjälp med vardagshandlingen. Vi erbjuder dig också ett stort utbud av varor i alla prisklasser. Har du provat ICA Basic? Perfekt för dig som gillar bra mat till ett bra pris. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna varor. Sedan har vi även ICA Selection om du vill lyxa till det lite extra. Men vare sig du väljer ICA Basic, ICA Selection eller en vara från någon av våra andra produktlinjer så sätter ICA lika hårda krav på produktsäkerheten. Vi jobbar alltid för minskade tillsatser, korrekta innehållsförteckningar och att näringsvärdet ska vara bra. Du som student borde nu ta en extra titt hit. ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Ansök om det redan idag: www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Och om du inte redan du gjort det, så gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ica-Supermarket-Majorna/332971993514543

ICA Supermarket Slätta

Det här företaget har studenterbjudande i Falun: Vi på ICA Supermarket Slätta hälsar dig välkommen in till oss i butiken! Här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Vi i butiken har valt att satsa på fairtradeprodukter som är en oberoende produktmärkning som förbättrar arbets- och levnadsvillkoren för anställda och odlare i utvecklingsländer. Det tycker vi är viktigt! Under vecka 24-25 i år genomfördes en marknadsundersökningen som visar att Fairtrade-utbudet fortsätter att öka. Affären med störst sortiment var just vi i Ica Supermarket i Slätta, något som vi är väldigt stolta över! Vi på Ica har nu premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart hat vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Välkommen in till oss i butiken hälsar Mats med personal!

Ica Supermarket Porsön

Det här är ett studentvänligt företag i Luleå. Vi på Ica Supermarket Porsön hälsar dig som student välkommen till oss! Hos ICA Supermarket Porsön - ett stenkast från Luleå Teniska Universitet, kan du göra merparten av dina inköp. För oss är matinspiration, hälsa och kvalitet viktigt. Vi erbjuder hög personlig service och riktigt bra färskvaror. Hos oss kan du mixa din egen sallad i vår salladsbar , baguetter och smörgåsar finner du i vår färdigmatsdisk tillsammans med många lunchrätter just för din smak. Vi på ICA erbjuder dig ett stort utbud av varor i alla prisklasser - Har du provat ICA Basic? Perfekt för dig som gillar bra mat till ett bra pris. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Dessa varor är noga testade och provsmakade och passar en students plånbok perfekt! Eller varför inte till helgen lyxa till det med Ica Selection? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. I butiken hittar du självklart också ett riktigt bra utbud av ekologiska och KRAV-märkta varor. Och du som student, har du hört talas om ICAs Studentkort? Med det får du extra förmåner - bara för att vara studerande! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank. Detta ingår: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Här ansöker du ditt ICA Studentkort! https://www.icabanken.se/ansok-student Läs mer om oss på vår hemsida: http://www.ica.se/butiker/supermarket/lulea/ica-supermarket-porson-9591/start/ Varmt välkomna till ICA Supermarket Porsön!

ICA Supermarket Väst

Det här företaget har studenterbjudande i Uppsala: Välkommen till oss på ICA Supermarket Väst! Vi är en riktigt bra matbutik med personlig service och här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Vi har stans bästa öppettider och håller öppet ändå till klockan 23:30 på kvällarna! Vi är även postombud. Här kan du enkelt hämta ut paket och annat som du beställt, praktiskt och bra! Vi på Ica har nu premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Väst! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

Coop Konsum Katrineholm

Coop Konsum i Katrineholm har som mål att vara ortens mest personliga och bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett bra sortiment till bra priser och dessutom få ett leende. I vår butik hittar du prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ som är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi är kända för vår Frukt & Grönt avdelning, där vi har ett brett sortiment av Krav & Eko produkter, som ex. Änglamark sortimentet, Sveriges starkaste Ekologiska varumärke. Ekologin ligger oss varmt om hjärtat och är något som vi försöker ha som en ledstjärna in i framtiden. Är det något du saknar? Fråga oss så tar vi hem det! Har du någon mer eller mindre knasig idé? Fråga oss så försöker vi uppfylla den! ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – http://www.varmiddag.se/<http://www.varmiddag.se/ HANDLA MERA, MED MEDMERA Dra MedMera-kortet nästa gång du handlar! Som medlem får du extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra många partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! Har du inte skaffat kortet än? Visa bara din legitimation för vår kassapersonal så hjälper vi dig – superenkelt! Öppettider: Mån – Fre 08 – 22 Lördag 09 – 20 Söndag 09 – 20 Följ oss även på Facebook under ”Coop Konsum Kvarnen”. https://sv-se.facebook.com/CoopKonsumKvarnenKatrineholm Varmt välkommen till Katrineholms trevligaste matbutik! Må gott!

Coop Konsum Frösön

Välkommen till Coop Konsum Frösön. Våra öppettider är alla dagar 8 - 22 Vi är den trevliga butiken för dina dagliga inköp och ger dig som kund bästa service. Vi är närhet, service, och ett bemötande du inte får i någon storbutik! Vi är en KRAV-certifierad butik. Det innebär att vi har ett brett sortiment av KRAV-märkta produkter och större kunskap hos vår personal, som gör det lättare för dig att flytta handen och göra ett miljömässigt klokt val. Det är genom att öka den en ekologiska försäljningen som vi gör den största insatsen för vår gemensamma miljö. Vi värnar även om det lokala med ett brett sortiment från våra duktiga producenter i Jämtland. Vårt nya medlemsprogram är både enkelt & genialt. Nu kan du samla värdefulla poäng och få personliga erbjudanden både på Coop och hos alla våra partners. Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Varmt välkommen!