Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

ICA Nära Komet Fröslunda

Det här är ett studentvänligt företag i Eskilstuna: Välkommen till ICA Nära Komet i Fröslunda! Vi är den trevligaste butiken för dina dagliga inköp och ger dig som kund bästa service. Vi är närhet, service, och ett bemötande du inte får i någon storbutik! Det ska vara enkelt att handla hos oss! Hos oss hittar du även Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig Ansök om det redan idag: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/ Återigen varmt välkommen till oss på ICA Nära Komet!

Coop Skeppet

Hos oss på Coop Skeppet hittar du ett brett ekologiskt sortiment, fräscha manuelldiskar för fisk, kött och ost. Och självklart finns det färdiga maträtter som är ett rejält bra alternativ till en stabil lunch eller varför inte en middag. Vi har alltid ett brett utbud av färskvaror. Fördelen att handla på Coop är att man alltid har vår egen färskvarugaranti, vilket innebär om du inte är nöjd med en färskvara får du dubbelt tillbaka. ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – http://www.varmiddag.se/ Vi är även postombud, hos oss där du smidigt kan lämna in och hämta ut paket via posten. Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Varmt välkommen!

Maxi ICA Stormarknad Karlskrona

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Karlskrona! På Maxi ICA Stormarknad Karlskrona vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

ICA Supermarket Ålidhem

Det här företaget har studenterbjudande i Umeå: Ica Supermarket Ålidhem hälsar dig student välkommen in i butiken! Vi har fått märkning som en ICA Miljöbutik. Något vi är mycket stolta över. Med detta följer även ett ansvar och vi har ett miljötänkande i alla led. Det är inte många butiker som har en riktig delikatessdisk längre. Därför är vi extra stolta över att vi har en riktigt bra sådan. Vi som är ansvariga ser till att sortimentet alltid fylls på med nyheter och klassiker. Korvar, salami, skinkor, ostar, röror, pajer. Allt gott du kan tänka dig. Ost är det populäraste pålägget i Sverige. Vi har ett brett sortiment av hårdost, från billig vardagsost till de finaste lagrade ostarna. Dessertost är också en av våra specialiteter. Vi har färsk fisk över disk alla dagar i veckan. Vi har färsk färdig (både varm och kall) mat. Vi erbjuder bland annat wok, pastarätter, sushi, pajer och gratänger. Eller njut av våra populära sallad i vår salladsbar Salladin. Där får du plocka din sallad själv efter eget behov. Nu har vi även introducerat en egen Tacobar. Du plockar själv bland såser, grönsaker och fyllningar. Saknar du någon favoritfyllning? Prata med oss så ska vi se vad vi kan göra. Vi kan nu även erbjuda varma soppor (thaisoppa och fisk och skaldjurssoppa). Du som kund väljer själv hur mycket du vill ha. Nytt för i år är att vi även börjat med en sub-bar där vi serverar och gör färska mackor i många goda smaker, nytt för i år är även att vi börjar servera hamburgare och pizza. Så vad sägs som att komma ner och handla hos oss eller avnjuta en god lunch? Köp din ICA Matkasse hos oss! Nu finns ICA Matkassen hos oss! Välj mellan ICA Matkassen Inspiration och ICA Matkassen Billiga Veckan. Alla med enkla, goda recept till fem dagar för fyra personer. Från 549 kr. Läs mer om denna på vår hemsida.

Hemköp, City

Det här är ett studentvänligt företag i Eskilstuna: Välkommen till din personliga butik i City. Vi hjälper dig att handla sunt och må bra. Vi har ett brett sortiment som passar både till vardags och till fest. Fråga oss gärna om tips och råd. Vi på matglada Hemköp är måna om våra kunder. Därför erbjuder vi två kostnadsfria kundkort, ett Hemköp Bonuskort och ett mycket förmånligt Hemköp Betalkort VISA. Båda korten ger dig upp till 2 % bonus på dina inköp i Hemköps butiker. Väljer du betalkortet får du även 0,5 % bonus på alla inköp utanför Hemköp Hemköp är en daglig varukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Hemköps erbjudande På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Delikatessen är hjärtat i många av butikerna och ambitionsnivån är hög när det gäller god service och personligt bemötande. I början av 2010 annonserade Hemköpskedjan ett nytt prisläge efter att ha genomfört en omfattande prissänkning på över 3 500 artiklar. Ta del av fler fina erbjudanden hos oss genom att ansöka om vårt medlemskort. Håll alltid koll på vår hemsida med härliga recept och tips och även veckans flygblad med våra kanon erbjudanden. Öppettider Månd-fred 8-20 Lördag 9-18 Söndag 10-18 Varmt Välkomna in till oss!

ICA Kvantum Varberg

Välkommen till ICA Kvantum i Varberg! Butiken ligger i Varbergs centrum och vi är drygt 130 engagerade och kunniga medarbetare som erbjuder en fantastisk mataffär. Vi har hela 20.000 artiklar med starkt fokus på färskvaror. Vi har manuell försäljning av fisk, delikatesser, ostar, chark , grillade produkter, kött och färdigmat! Vi erbjuder bröd och konditorivaror bakade i vårt eget ICA Kvantum bageri samt sallader, baguetter och färdigmat från Kvantumköket! Öppet alla dagar 7-23, julafton 7-14, nyårsafton 7-20. Surfa in på vår hemsida, ICA.se/kvantumvarberg och följ oss gärna på Instagram, @icakvantumvarberg. Välkommen! Hajen: Välkommen till ICA Hajen Lågpris! Hos oss är allting billigt – alltid! Våra priser tål att jämföras – jämför gärna själv! Vi har 380 parkeringsplatser – 190 under tak och 190 under bar himmel. Vi erbjuder upp emot 12 500 artiklar. Förutom livsmedel erbjuder vi ett stort sortiment av storhushållsartiklar, husgeråd, böcker, leksaker, media, servetter, ljus, engångsartiklar, blommor med tillbehör, hemmakontoret, elmaterial, hushållsapparater, kökstextil, pynt och kort, städ, underkläder och djurmat! Välkomna till oss på ICA Hajen Lågpris. Surfa in på vår hemsida, ICA.se/hajen och följ oss på Instagram, @icahajenlagpris. ICA Student: ICA Student Välkommen till ICA Student – kampen för en bättre studentvardag. Här får du som student erbjudanden på mat, ett bankkort utan kostnad och billigare hemförsäkring. Plus rabatt på studentlitteratur, stekpannor, bio och mycket mer. Gå med du också! Surfa in på ICA.se/student för mer information!

Coop Forum Borås

Varmt välkommen till oss på Coop Forum i Borås! Vi har öppet alla dagar 8 – 22. Hos oss hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt och bekvämt! Ni hittar även massvis med krav- och ekologisktmärkta varor från t.ex. Änglamark och mer kommer det bli när vi bygger ett helt nytt ekorum i höst. Vi erbjuder även färdigrätter – färska och frysta, extra billiga och prisvärda varor från X-tra. Hos oss hittar ni även färskt bröd, manuella delikatessdiskar som kött, fisk, ost och deli. Prenumerera på veckans erbjudanden! Följ länken för att ta del av veckans bästa varor: http://dr.coop.se/Butik/?store=252200 HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Vi hälsar alla studenter varmt välkomna!

ICA Supermarket Kronhallen

Välkommen till oss på ICA Supermarket Kronhallen, mitt i centrala Nyköping! I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor och det är ett bra val för dig som gillar bra och billig mat. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Vi har även tillgodosett våra kunder med fräscha färdigrätter så som baguetter, grillad kyckling och en egen fräsch salladsbar med självplock. OBS! Vi har även ett eget bageri där vi ni alltid har tillgång till färskt och nybakat bröd. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student/ Vi ses i butiken! Tommy med personal.