Varsågod! Besök och utnyttja dina studentvänliga priser!

Livsmedel

Äta bra är jätte viktigt och för att du ska kunna äta så mycket och så gott du bara kan för så lite pengar som möjlig så har vi här listat handlarna som gör det möjligt genom studentrabatter! Smaklig måltid önskar vi på Studentnytta.se!

Maxi ICA Stormarknad Karlskrona

Välkommen till oss på ICA Maxi Stormarknad i Karlskrona! På Maxi ICA Stormarknad Karlskrona vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. Vi på ICA har ett sortiment som heter ICA Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöka hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student Vi ses i butiken!

Coop Konsum Gubbängen

Det här är ett studentvänligt företag i Stockholm: Alla studenter ska känna sig varmt välkomna till Coop Konsum Gubbängen. I vår butik hittar du prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi är kända för vår Frukt & Grönt avdelning, där vi kanske har stans största sortiment av Krav & Eko produkter, som ex. Änglamark sortimentet, Sveriges starkaste Ekologiska varumärke. Ekologin ligger oss varmt om hjärtat och är något som vi försöker ha som en ledstjärna in i framtiden. Du hittar även vårat eget bageri i butiken där du finner nybakat bröd och andra delikatesser till fikat. Dessutom bjuder vi alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept. Våra generösa öppettider betyder också att vi kan vara räddaren i nöden om något plötsligt tar slut eller om du behöver handla hem något för att äta direkt. Hos oss är det enkelt att handla bra eftersom alla Coops butiker är KRAV-certifierade. HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte skaffat kortet än? Då frågar du vår kunniga personal om MedMera så hjälper vi dig. Våra öppettider: Alla dagar 8 -22 Varmt Välkomna!

ICA Supermarket Eneby

Detta är ett studentvänligt företag i Norrköping! Vi på ICA Supermarket Eneby hälsar dig välkommen till oss. Vi bryr oss om dig som student och erbjuder ekologiska varor, färskt bröd från vår butik, fräscha färdigrätter, förbutik med Svenska Spel, ATG, post och uttagsautomat i anslutning. Vi kan som Ica butik i Norrköping kan erbjuda trygg E –handel där du köper dina varor på nätet, eller varför inte prova våran färdiga middagskasse, perfekt att dela på i en studentkorridor eller att frysa in! Gå in på www.handla24.se/norrkoping för att läsa mer om detta eller göra din beställning. Våra generösa öppettider 7-22 alla dagar gör att Du som student borde nu ta en extra titt hit! ICA Studentkortet finns nu att beställas - ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du mellan 18 och 30 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag. En lite bättre vardag väntar på dig! Välkommen in i butiken hälsar Wolfgang & Anette med personal!

ICA Supermarket Bengtsson

Välkommen till oss på ICA Bengtsson! Vi gör allt för att vara den glada och personliga matbutiken, vi vill att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss! För att göra det lite extra roligt så ser vi till att Du alltid hittar bra varor till "superklipp". Det lönar sig att handla hos oss! Vi har öppet 8-21 alla dagar (vissa justeringar midsommar, jul & nyår). Vi har ett brett sortiment för både vardag och fest, besök gärna även vår manuella fisk- och delikatessdisk eller varför inte plocka ihop en egen sallad i vår populära salladsbar. Vi ses i butiken! Vill du läsa mer om butiken och våra avdelningar så kan Du gå in på vår butikshemsida: http://www.icabengtsson.nu/ Och Du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har Du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Årstahallen! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har Du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Supermarket Väst

Det här företaget har studenterbjudande i Uppsala: Välkommen till oss på ICA Supermarket Väst! Vi är en riktigt bra matbutik med personlig service och här hittar du allt från vardagsmat till delikatesser från när och fjärran. Vi bjuder på tips och rejält med matinspiration. Vi har stans bästa öppettider och håller öppet ändå till klockan 23:30 på kvällarna! Vi är även postombud. Här kan du enkelt hämta ut paket och annat som du beställt, praktiskt och bra! Vi på Ica har nu premiär för Ica Basic. Det är god nyhet för dig som gillar bra och billig mat. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på Ica Supermarket Väst! Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! Vi i butiken hälsar dig varmt välkommen in till oss!

ICA Supermarket Kronhallen

Välkommen till oss på ICA Supermarket Kronhallen, mitt i centrala Nyköping! I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor till de allra billigaste varorna. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor och det är ett bra val för dig som gillar bra och billig mat. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna men inte utmana kvalitén. Vi har även tillgodosett våra kunder med fräscha färdigrätter så som baguetter, grillad kyckling och en egen fräsch salladsbar med självplock. OBS! Vi har även ett eget bageri där vi ni alltid har tillgång till färskt och nybakat bröd. Och du student! ICA Studentkortet finns nu att beställa – ICA Student! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! www.icabanken.se/ansok-student/ Vi ses i butiken! Tommy med personal.

ICA Supermarket Brunnsbo

Det här är ett studentvänligt företag i Hisings Backa. Vi på Ica Supermarket Brunnsbotorget hälsar dig student välkommen till oss! Hos oss på ICA Supermarket Brunnsbo kan du göra merparten av dina inköp. För oss är matinspiration, hälsa och kvalitet viktigt. Vi erbjuder hög personlig service och med focus på bra färskvaror. Hos oss kan du mixa din egen sallad i vår salladsbar , baguetter och smörgåsar finner du i vår färdigmatsdisk tillsammans med många olik lunchrätter. Vi på ICA erbjuder dig ett stort utbud av varor i alla prisklasser . - Har du provat ICA Basic?. Perfekt för dig som gillar bra mat till ett bra pris. ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. I butiken hittar du självklar också ett stort utbud av ekologiska från många olika leverantörer, så som Kung Markatta och BioFood. Och Du Student! Du har väl skaffat Ica studentkort! Som Ica-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt Ica Bankkort har du tillgång till en hel bank. Detta ingår: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Har du tips, idéer eller andra synpunkter som kan hjälpa oss att bli en ännu bättre butik, Maila oss eller fråga oss i butiken! //Kenta med personal

Coop Forum Sisjön

Det här företaget har ett studentvänligt pris i Göteborg: Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som vill handla smidigt, bekvämt. GREEN ROOM Vi har valt att spetsa den ekologiska framtoningen med ett Green Room, En 160 kvadratmeter stor butik- i- butiken med enbart ekologiska produkter mitt i stormarknaden. Gå med i Green Room-gruppen på Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=163262720353277 Hos oss hittar ni nu totalt 1 400 ekologiska produkter, och dessutom ca. 350 olika fairtrademärkta produkter. FAIRTRADE Varje dag handlas stora mängder varor som producerats i världens utvecklingsländer, under bedrövliga arbets- och levnadsvillkor och ibland även med barnarbete eller slavliknande förhållanden som följd. Det är inte acceptabelt att människor far illa för att vi ska kunna köpa mat, dryck och andra produkter så billigt som möjligt. Det får inte vara en konkurrensfördel att kränka mänskliga rättigheter. Här kan ni hitta bl. a. 15 kg säckar med ekologiska nötter! Hittar du inte det du söker? Säg till, så kommer vi att göra allt vi kan för att få in det till butiken. MEDMERA-KORTET Du får mer med MedMera-kortet! Dra kortet nästa gång du handlar så får du som medlem extra bra priser hos Coop, exklusiva erbjudanden från våra mängder av partners och dessutom samlar du återbäring. Upp till 5 %! För extra bra erbjudanden se vårt reklamblad: http://coop.ecbook.se/coop/forum/?store=254000 ÖPPETTIDER Alla dagar 7-22 Alla studenter ska känna sig varmt välkomna till oss på Coop Forum!

Coop Nära

Alla studenter ska känna sig varmt välkomna till Coop Nära Trollebergsvägen! Lösningen är alltid nära, det är vad Coop Nära står för. Vare sig du behöver handla mycket eller lite, färdigmat eller råvaror, så finns vi där. Våra generösa öppettider betyder också att vi kan vara räddaren i nöden om något plötsligt tar slut eller om du behöver handla hem något för att äta direkt. Hos oss är det enkelt att handla bra eftersom alla Coops butiker är KRAV-certifierade. Coop Änglamark Änglamark har Sveriges största ekologiska sortiment med nästan 400 produkter att välja på. Här ryms allt från smaskigt kryddiga korvar med helt naturliga smaker, till babyvård. X-tra X-tra är vårt eget lågprisvarumärke som ger dig möjligheten att handla bra produkter till ett riktigt lågt pris. Extra bra blir det naturligtvis de gånger du behöver handla riktigt mycket av någonting. Som till exempel pasta till korridorkompisarna eller kaffe till studiekamraterna. HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte kortet? Fråga vår kunniga personal i butiken så hjälper dom dig att bli ägare i Coop. Våra öppettider: Mån – Fre 07.00 – 23.00 Lördag 08.00 – 23.00 Söndag 08.00 – 23.00 Varmt Välkomna!

Coop Konsum Katrineholm

Coop Konsum i Katrineholm har som mål att vara ortens mest personliga och bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett bra sortiment till bra priser och dessutom få ett leende. I vår butik hittar du prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ som är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi är kända för vår Frukt & Grönt avdelning, där vi har ett brett sortiment av Krav & Eko produkter, som ex. Änglamark sortimentet, Sveriges starkaste Ekologiska varumärke. Ekologin ligger oss varmt om hjärtat och är något som vi försöker ha som en ledstjärna in i framtiden. Är det något du saknar? Fråga oss så tar vi hem det! Har du någon mer eller mindre knasig idé? Fråga oss så försöker vi uppfylla den! ”Vår middag” är ett spännande alternativ för er studenter som bor tillsammans. Ni får allt ni behöver för en komplett måltid direkt till dörren - ni lagar bara maten. Välj själv en kasse för 2, 4 eller 6 personer. Kassen innehåller 4 middagar som tar max 30 min att laga. Vi garanterar Sveriges billigaste ekologiska matkasse. 2 pers – 449,00kr 4 pers – 599,00kr 6 pers - 799,00kr Läs mer – www.varmiddag.se/<http://www.varmiddag.se/ HANDLA MERA, MED MEDMERA Handla på Coop Alla köp på Coop* ger 1 grundpoäng per krona. Betala med Coop MedMera-kort När du betalar med ditt Coop MedMerakort får du en extrapoäng per krona vid köp hos Coop. När du handlar externt (överallt där Visa respektive Mastercard accepteras) får du upp till 1 extrapoäng per krona. Handla hos våra partners Hos en del av våra partners får du poäng när du handlar. Grundregeln är 1 extrapoäng per krona, men olika varianter kan förekomma. Delta i kampanjer Håll utkik efter kampanjer där du kan samla fler extrapoäng, både hos Coop och hos våra partners. Dubbla poäng på första köpet Du får dubbla poäng på första köpet i det nya programmet. Handlar du för 500 kronor får du 500 grundpoäng och 500 extrapoäng. Har du inte skaffat kortet än? Då frågar du vår kunniga personal om MedMera så hjälper vi dig! Har du inte skaffat kortet än? Visa bara din legitimation för vår kassapersonal så hjälper vi dig – superenkelt! Öppettider: Mån – Fre 08 – 22 Lördag 09 – 20 Söndag 09 – 20 Följ oss även på Facebook under ”Coop Konsum Kvarnen”. sv-se.facebook.com/CoopKonsumKvarnenKatrineholm Varmt välkommen till Katrineholms trevligaste matbutik! Må gott!