2. Välj bransch

Växjö

Välkommen till Växjö! Här finns bl.a. Universitetet och här har också Studentnytta.se jobbat stenhårt med att hjälpa dig som student att hitta dem bästa erbjudandena och studentrabatter staden har att erbjuda! Var så god!

Fakta

Antal invånare
79 562
Antal studenter
18 600

Växjöhälsan Vårdcentral

Det här är en studentvänlig vårdcentral i Växjö: Varmt välkommen alla studenter till Växjöhälsan vårdcentral! Vi eftersträvar god tillgänglighet och vår ambition är att möta dig som patient med snabba och flexibla insatser. Vårt bolag ägs av en ideell förening med stark lokal anknytning. Syftet med bolaget är att erbjuda bästa möjliga vård och de eventuella vinster som blir används för att utveckla verksamheten. Vi har möjlighet att möta dina behov av sjukvård i livets olika skeden och är stolta över att kunna erbjuda en personalgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. 5 goda skäl till varför du ska välja Växjöhälsan: Lång erfarenhet Många känner oss redan. Vi har många av Växjös företag som våra kunder eftersom vi har bedrivit företagshälsovård i över 40 år. Det gör oss pålitliga och långsiktiga även som vårdcentral. Vi är stolta då vi flera år i rad rankats som bästa vårdcentral i Växjö tätort. Förening med lokal anknytning Vårt bolag är en förening där ägarna är lokala företag med stark lokal anknytning. Syftet med bolaget är att erbjuda bästa möjliga vård och de eventuella vinster som blir används för att utveckla verksamheten. Bred kompetens, vi jobbar i team. Personalen på Växjöhälsan består av fast anställda läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, läkarsekreterare och psykologer mm. Vi har många års erfarenhet inom sjukvård och hälsa och en mycket bred kompetens. Vi jobbar ihop i team. Det ger kontinuitet för dig som behöver besöka oss ofta. Tid snabbt När du är sjuk ringer du till Växjöhälsan på 0470-705900 och får en tid. Vi har god tillgänglighet. Här finns plats för både dig och din familj. Centralt beläget i Växjö centrum På bästa läget mitt i Växjö centrum. Här har vi dessutom egen parkering för våra kunder, precis intill vårdcentralen. Vi erbjuder bland annat: • Specialistläkare • Distriktssköterskor • Sjukgymnaster • Samtalsterapeuter/psykolog • BVC Lista dig hos oss: För att göra ett aktivt vårdval behöver du skicka in en anmälningsblankett. Genom att sätta ett kryss i rutan bredvid vårdcentralens namn gör du ett aktivt vårdval. Samma sak gör du om du vill byta vårdcentral. Därefter skriver du under och skickar in blanketten till Landstinget Kronoberg. Du kan också göra ditt val på www.ltkronoberg.se. En bekräftelse på ditt val skickas hem i din brevlåda. Praktiskt, bekvämt och nära, speciellt när du är sjuk! Och du - kom ihåg att lista dig redan nu så att du lätt kan få en tid när du behöver.

Liljas Personbilar AB

Liljas är mer än bara bilar Liljas är helhetslösningen för dig som vill köpa och äga en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt alla tjänster och produkter som förenklar ditt bilägande. Vi är med hela vägen från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas historia Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Vi är totalt 250 medarbetare och omsätter ca 1,5 miljarder kronor. Med nio driftställen täcker Liljas hela Småland. Vi finns i Kalmar (2), Växjö, Nybro, Alvesta, Emmaboda, Tingsryd, Borgholm och Bergkvara. Säljer ca 5 000 nya och begagnade bilar/år. Liljas varumärken Vi är stolta över att kunna erbjuda några av världens och mest spännande bilmärken och en bredd som passar alla bilköpare. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault personbilar och Renault lätta transportbilsprogram. Liljas är även auktoriserade återförsäljare av märkena Dacia, Land Rover, Isuzu och Jaguar. Vi samarbetar med Hertz biluthyrning och har en hyrbilsflotta på ca 160 personbilar och bussar i koncernen. Liljas affärsidé Liljas är en helhetsleverantör. Det innebär att vi erbjuder produkter och tjänster som tillgodoser ditt totala och långsiktiga bilägande. Vårt kundfokus innebär att vi arbetar proaktivt för att utveckla våra tjänster och produkter för dig som kund. Erbjudande från Liljas 20 öre rabatt/liter bränsle 30% rabatt på maskintvätt 10% rabatt på service Privatleasing Kör en ny Dacia Sandero under din studietid för endast 2 174 kr/månad inkl. service (försäkring tillkommer). Du kan också välja en ny Renault Clio för endast 2 578 kr/månad. Köpa bil Vid köp av ny eller begagnad bil till ett värde av minst 30 000 kr ingår en iPad Mini. Välkomna in i bilhallen! Kontakt Erik Nilsson erik.nilsson@liljasbil.se 0470-77 56 11 Ljungadalsgatan 1, Växjö