2. Välj bransch

Växjö

Välkommen till Växjö! Här finns bl.a. Universitetet och här har också Studentnytta.se jobbat stenhårt med att hjälpa dig som student att hitta dem bästa erbjudandena och studentrabatter staden har att erbjuda! Var så god!

Fakta

Antal invånare
79 562
Antal studenter
18 600

Ica supermarket Teleborg

Vi på Ica supermarket Teleborg hälsar dig student välkommen till vår butik! Du som kund betyder mycket för oss och vi vill alltid erbjuda dig bästa tänkbara service. Vi hjälper dig gärna att finna ny matinspiration och vi ger dig gärna med tips och idéer om matlagning. Vi styckar vårt kött i butik och har därmed satsat mycket på att ha mindre förpackningar hos oss för vi vet att det är uppskattat bland dig som student! Vi är en svanmärkt butik kan erbjuda både ekologiska som kravmärkta varor. Vi på Ica är har våra Ica Basic varor. Det är bra för dig som gillar bra och billig mat! ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Det är varor som är noga testade och provsmakade. Självklart har vi våra egna varor kvar, alltid bra mat till bra pris! Eller varför inte ta och lyxa till det med Ica selection ibland!? Där hittar du många fina kvalitetsråvaror. Du student! Du vet väl att Ica studentkortet har lanserats!? Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA Bankkort har du tillgång till en hel bank. Detta ingår: • ICA Bankkort - kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Välkomna in i butiken hälsar Joakim med personal!

Liljas Personbilar AB

Liljas är mer än bara bilar Liljas är helhetslösningen för dig som vill köpa och äga en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt alla tjänster och produkter som förenklar ditt bilägande. Vi är med hela vägen från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas historia Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Vi är totalt 250 medarbetare och omsätter ca 1,5 miljarder kronor. Med nio driftställen täcker Liljas hela Småland. Vi finns i Kalmar (2), Växjö, Nybro, Alvesta, Emmaboda, Tingsryd, Borgholm och Bergkvara. Säljer ca 5 000 nya och begagnade bilar/år. Liljas varumärken Vi är stolta över att kunna erbjuda några av världens och mest spännande bilmärken och en bredd som passar alla bilköpare. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault personbilar och Renault lätta transportbilsprogram. Liljas är även auktoriserade återförsäljare av märkena Dacia, Land Rover, Isuzu och Jaguar. Vi samarbetar med Hertz biluthyrning och har en hyrbilsflotta på ca 160 personbilar och bussar i koncernen. Liljas affärsidé Liljas är en helhetsleverantör. Det innebär att vi erbjuder produkter och tjänster som tillgodoser ditt totala och långsiktiga bilägande. Vårt kundfokus innebär att vi arbetar proaktivt för att utveckla våra tjänster och produkter för dig som kund. Erbjudande från Liljas 20 öre rabatt/liter bränsle 30% rabatt på maskintvätt 10% rabatt på service Privatleasing Kör en ny Dacia Sandero under din studietid för endast 2 174 kr/månad inkl. service (försäkring tillkommer). Du kan också välja en ny Renault Clio för endast 2 578 kr/månad. Köpa bil Vid köp av ny eller begagnad bil till ett värde av minst 30 000 kr ingår en iPad Mini. Välkomna in i bilhallen! Kontakt Erik Nilsson erik.nilsson@liljasbil.se 0470-77 56 11 Ljungadalsgatan 1, Växjö