2. Välj bransch

Växjö

Välkommen till Växjö! Här finns bl.a. Universitetet och här har också Studentnytta.se jobbat stenhårt med att hjälpa dig som student att hitta dem bästa erbjudandena och studentrabatter staden har att erbjuda! Var så god!

Fakta

Antal invånare
79 562
Antal studenter
18 600

Vårdcentralen Teleborg

Det här är ett studentvänligt företag i Växjö: Varmt välkomna till Vårdcentralen Teleborg och Campushälsan! Råd och vård baserad på kompetens och erfarenhet! Här finns hela familjens läkare och sjuksköterskor. Vi hjälper dig och din familj med den hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser och utrustning. Vi erbjuder bland annat: • Läkarmottagning • Arbetsterapi • Provtagning • Sjukgymnast • Arbetsterapeut • Distriktssköterska • Diabetesmottagning • Vaccinationsmottagning • Psykiatriresurs • Campushälsan, som du kan läsa mer om nedan! Campushälsan är vårdcentralen för dig som studerar på Linnéuniversitetet och som har valt Vårdcentralen Teleborg som din vårdcentral. Vi ser till både kropp och själ och du kan söka oss för det mesta från förkylning till samtalsterapi. Vi finns på vårdcentralen Teleborg, mitt emot apoteket på första våningen. Campushälsan håller sommarstängt mellan 29 maj och 25 augusti. Kontakta vårdcentralen Teleborg för råd och tidsbokning. Kontakta oss så för mer info eller läs mer om vårdcentralen via vår hemsida: http://www.ltkronoberg.se/Centrum/Primrehabcent/Vardcentraler/Vardcentralen-Teleborg-Vaxjo/ För snabb hjälp dygnet runt skaffar du en inloggning hos "Mina vårdkontakter". Läs mer om fördelarna och hur du går tillväga via vår hemsida eller https://kontakt.minavardkontakter.se/mvk/login/login.xhtml Här kan du fylla i och skriva ut listningsblanketten: http://www.1177.se/Dokument/Kronoberg/Medborgarbrev_2013_maj.pdf?epslanguage=sv ÖPPET- & TELEFONTIDER Mån-fre kl. 08:00-17:00 Varmt välkomna till Vårdcentralen Teleborg!

Växjöhälsan Vårdcentral

Det här är en studentvänlig vårdcentral i Växjö: Varmt välkommen alla studenter till Växjöhälsan vårdcentral! Vi eftersträvar god tillgänglighet och vår ambition är att möta dig som patient med snabba och flexibla insatser. Vårt bolag ägs av en ideell förening med stark lokal anknytning. Syftet med bolaget är att erbjuda bästa möjliga vård och de eventuella vinster som blir används för att utveckla verksamheten. Vi har möjlighet att möta dina behov av sjukvård i livets olika skeden och är stolta över att kunna erbjuda en personalgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. 5 goda skäl till varför du ska välja Växjöhälsan: Lång erfarenhet Många känner oss redan. Vi har många av Växjös företag som våra kunder eftersom vi har bedrivit företagshälsovård i över 40 år. Det gör oss pålitliga och långsiktiga även som vårdcentral. Vi är stolta då vi flera år i rad rankats som bästa vårdcentral i Växjö tätort. Förening med lokal anknytning Vårt bolag är en förening där ägarna är lokala företag med stark lokal anknytning. Syftet med bolaget är att erbjuda bästa möjliga vård och de eventuella vinster som blir används för att utveckla verksamheten. Bred kompetens, vi jobbar i team. Personalen på Växjöhälsan består av fast anställda läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, läkarsekreterare och psykologer mm. Vi har många års erfarenhet inom sjukvård och hälsa och en mycket bred kompetens. Vi jobbar ihop i team. Det ger kontinuitet för dig som behöver besöka oss ofta. Tid snabbt När du är sjuk ringer du till Växjöhälsan på 0470-705900 och får en tid. Vi har god tillgänglighet. Här finns plats för både dig och din familj. Centralt beläget i Växjö centrum På bästa läget mitt i Växjö centrum. Här har vi dessutom egen parkering för våra kunder, precis intill vårdcentralen. Vi erbjuder bland annat: • Specialistläkare • Distriktssköterskor • Sjukgymnaster • Samtalsterapeuter/psykolog • BVC Lista dig hos oss: För att göra ett aktivt vårdval behöver du skicka in en anmälningsblankett. Genom att sätta ett kryss i rutan bredvid vårdcentralens namn gör du ett aktivt vårdval. Samma sak gör du om du vill byta vårdcentral. Därefter skriver du under och skickar in blanketten till Landstinget Kronoberg. Du kan också göra ditt val på www.ltkronoberg.se. En bekräftelse på ditt val skickas hem i din brevlåda. Praktiskt, bekvämt och nära, speciellt när du är sjuk! Och du - kom ihåg att lista dig redan nu så att du lätt kan få en tid när du behöver.