2. Välj bransch

Växjö

Välkommen till Växjö! Här finns bl.a. Universitetet och här har också Studentnytta.se jobbat stenhårt med att hjälpa dig som student att hitta dem bästa erbjudandena och studentrabatter staden har att erbjuda! Var så god!

Fakta

Antal invånare
79 562
Antal studenter
18 600

Gröna Ekens Hälsa i Kronoberg

Varmt välkommen in till Gröna Ekens Hälsa! Detta är ett studentvänligt företag. Kroppen är fantastisk och försöker anpassa sig till hur vi tar hand om den. Vi är inte alltid medvetna om hur vår kropp mår. Men vi behöver vara lyhörda när den säger till att något är fel. Som student sitter man och läser och använder datorn på olika sätt som kan ge spänningar, ömhet och värk i kroppen. Deadline och ambitiösa insatser ger stress och sömnstörningar. Kanske blir näringsintaget bristfälligt under perioder. Du är det VIKTIGASTE i Ditt Liv! Lev livet! Lev i Nuet! Förändra! Förbättra! Komplettera det du redan gör och sätt in på HÄLSOKONTOT. Jag är Certifierad Massör, Hälsoutvecklare, sjuksköterska och Dipl. Kostrådgivare. Med denna kunskap och många års egen erfarenhet ser jag fram emot att möta dig och utifrån dina val ge dig möjlighet till bättre hälsa. Klassisk Massage kan ge ömma, trötta muskler återhämtning. Kan lindra vid stress och träningsvärk. Triggerpunktsbehandling och stretch vid behov som komplement. Ryggmassage 30 min 360:- Delkroppsmassage 45 min 440:- Helkroppsmassage 75 min 600:- Nydebuterad förkylning, halsont, feber och färsk skada - EJ Massage. Avvakta och har Du frågor välkommen att kontakta mig via: Mail: monica.haraldsson.he@gmail.com Mobil: 073 539 45 30 När jag har kundbesök så svarar jag inte men lämna gärna ett meddelande så ringer jag upp. Jag har tystnadsplikt och kunder är försäkrade. Medlem och försäkring i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör. Som Diplomerad Kostrådgivare hos Pauluns Näringscenter möter jag dig och dina behov för förändring vid stress, sömnsvårigheter, trötthet, behov av viktuppgång/ viktnedgång eller i samband med träning. Vi går igenom din matsedel och hur den ser ut i förhållande till din vardag. Du får uppgifter av mig som vi sedan går igenom och jag reflekterar. Du får verktyg att arbeta med. Studentpris just nu: Kostrådgivning 50 min 395:- Därefter uppföljning x 3 a´ 20 min, 150:-/gång. Jag ser fram emot att ses! Monica

ICA Maxi Stormarknad Växjö

Maxi ICA Stormarknad i Växjö är en kundvänlig och modern stormarknad med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du allt du behöver för såväl dina dagliga inköp som den stora månadsbunkringen. Vårt mål är att göra varje dag lite enklare för dig som kund. Därför är det viktigt för oss att du får ett trevligt och bra bemötande, tillgång till bra färskvaror, färdigrätter och ett brett sortiment med hög kvalitet. I butiken finner du allt ifrån KRAV märkta ekologiska varor av toppkvalitet till de allra billigaste varorna under varumärket ICA Basic. Vi jobbar också mycket med lokalproducerade varor, vårt koncept ”En God Granne” innebär att vi alltid letar efter lokala alternativ. Inom ICA har vi ett sortiment som heter ICA Basic. Det är våra mest prisvärda alternativ för dig som gillar bra och billig mat. Fördelen med att välja oss framför andra butiker är att vi alltid försöker hålla de lägsta priserna utan att utmana kvalitén. I butiken hittar du även vårt eget bageri där vi bakar nybakat och fräscht bröd alla dagar i veckan. Speciellt stolta är vi över vårt eget surdegsbröd som vi bakar från grunden helt utan onödiga tillsatser. För dig som är intresserad av kost och hälsa kan vi erbjuda specialkompetens. Ungefär en dag i månaden har vi en egen dietist i butiken som du kan rådfråga för tips om kost, livsmedel och välmående, läs mer på vår hemsida. För dig som student har vi alltid extra bra erbjudanden. ICA Studentkortet finns nu att beställa – bli en ICA Student du också! Som ICA-student har du alltid smarta studentrabatter på mat- och hushållsvaror hos oss på ICA. Med ett kostnadsfritt ICA bankkort har du tillgång till en hel bank och 100 kronor väntar redan på kontot. Du har också rabatt hos ICAs studentpartners, som exempelvis billigare träning och bio. Det här får du: • ICA Bankkort – kostnadsfritt • Erbjudanden på mat • Dubbel bonus • 100 kr laddade på kortet • Massor av inspiration och recept • Studentrabatter hos våra partners • Studentanpassad hemförsäkring till bra pris • Rabatt på bolån efter avslutade studier Så är du över 18 år och studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om att bli ICA-student redan idag! http://www.icabanken.se/ansok-student/ Hemsida: http://www.ica.se/butiker/maxi/vaxjo/maxi-ica-stormarknad-vaxjo-2272/start/ Facebook: https://www.facebook.com/ICAMaxiVaxjo?ref=hl Vi ses i butiken!