Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Kundkommunikation på rätt sätt!

Studentnytta arbetar aktivt för att studenter skall kunna spara pengar genom att kontakta och erbjuda lokala företag att bli medlemsföretag på Studentnytta.se. Har företagen studentvänliga priser, erbjudanden eller rabatter (eller kan tänkas sig att skaffa det) kommer flera studenter att utnyttja tjänsterna eller köpa produkterna. Företagen tjänar på det och studenterna får bättre ekonomi samtidigt som Studentnytta, tack vare den billiga medlemsavgiften, kan fortsätta att driva och utveckla sidan och hela tiden erbjuda, helt gratis, ett stort och brett sortiment av studentvänliga företag till alla Sveriges vuxna studenter.

All kundkommunikation på distans sköts av RTM Business Partner AB och sker efter Sveriges Callcenter Föreningens stadgar. SCCF är ett kvalitétsmärke för kundkommunikation på distans. Vi är stolta av att vara medlemmar i SCCF och det innebär en trygghet för alla våra medlemsföretag. Tryggheten kan t ex bestå av att kommunikationen sker på ett korrekt sätt enligt etiska och moraliska regler, att vi bara kontaktar kunderna ett visst antal gånger per år mm. Fråga oss gärna om detta här eller tryck på logotypen nedan för att läsa mer på SCCF's hemsida.

 


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer