Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Nu samarbetar vi med Halmstad Studentkår!

Studentnytta vill utöka kontakten med studenterna genom olika aktiviteter. Att utbyta information med Studentkåren i Halmstad är ett av många steg i den riktningen.

Studentnyttas besökare får järnkoll på Kåren medans Kårens besökare tipsas om hur det kan spara pengar genom att gå in på  och använda Studentnytta.se - Klockrent!

 


För att bli medlem:

Nya studenter måste först fotografera sig för att få en kårlegitimation. Detta görs på Kårens medlemsservice, Hus X på campusområdet. Våra öppettider är mån-tors 9-15 och fre 10-14. När du har blivit fotograferad kan du betala för ditt medlemskap och får samtidigt ut din kårlegitimation och dina inloggningsuppgifter. Det går även bra att betala på www.karavgift.nu, och därefter komma till Kårens medlemsservice för att fotograferas och hämta ut kårlegitimation. Välkommen som medlem och ta del av alla förmåner du får genom ditt medlemskap.

Är du redan student och därmed har en kårlegitimation så går det bra att betala på www.karavgift.nu och därefter komma in på Kårens medlemsservice och hämta klistermärke. Om du itne har möjlighet att komma in under våra öppetider, så ring medlemservice på 035- 16 71 70  och meddela detta så skickar vi det hem till dig. Det går även bra att komma in på medlemservice och betala för medlemskapet och få klistermärke direkt på plats.

Distansstudenter
Är du distansstudent går det bra att betala för ditt medlemskap på www.karavgift.nu, vi skickar alltså inte ut några inbetalningskort. Om du sedan vill ha en kårlegitimation (som då är utan foto) eller kvitto på din betalning så ring till Kårens medlemservice 035- 16 71 70 så skickar vi detta till dig.


Källa: www.karen.hh.se

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer