Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Sommaren är här!

Temperaturen ute har höjts och solen värmer oss under dagarna likaså. Finns det något bättre än att äta skön lunch på någon mysig uteservering? Knappast…

Se därför till att kolla in i kategorin Mat & Café för att se vart du hittar de bästa restaurangerna och caféerna i just din studentstad!

Med varmare grader ute är det även mer behagligt att gå ut på en promenad eller springtur. Däremot föredrar många att ha ett självklart gym att vända sig till i kombination. Kategorin Sport & träning underlättar ditt val av anläggning. Din hälsa är viktig!

Dags att unna sig en semester under sommarledigheten också? Då är du kanske intresserad av ett företag som erbjuder praktik och extrajobb på sidan av studierna? Kika in utbudet under Utbildning & karriär där vi samlar studentvänliga företag som mer än gärna vill hjälpa just dig. Glöm inte heller bort vår Jobb-flik där du hittar aktuella jobberbjudanden!

Bästa hälsningar//
Studentnytta Crew
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer