Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Värmlandstrafik AB

Värmlandstrafik

Värmlandskortet är vårt gula plastkort som du kan använda som betalkort (reskassa) eller för periodladdning. Eller bådadera. Kortet köper du hos något av våra försäljningsställen. Du hittar dem på vår webbplats.

Registrera ditt resekort i webbshopen och få Tappa bort-garanti.

Genom att registrera dig och ditt kort i webbshopen kan du ta del av ännu fler fördelar. Det kostar ingenting och är snabbt fixat.

Ladda Värmlandskortet på nätet
När du registrerat dig i webbshopen är nästa steg att koppla ditt Värmlandskort till kontot. Det gör du enkelt med hjälp av det kortnummer som finns förtryckt på kortets framsida.

När kortet är registrerat kan du ladda det direkt via nätet, när du vill, med vilken produkt du vill, eller med en reskassa. Där kan du även se kortets saldo och historik.

Tappa-bort-garanti

Ett kort som är registrerat i webbshopen omfattas automatiskt av vår Tappabort-garanti. Det innebär att du har tillgång till ditt saldo även om du skulle bli av med ditt resekort. Du spärrar själv kortet i webbshopen och kontaktar oss för att hämta ut ett nytt kort med alla dina produkter.

www.varmlandstrafik.se läser du mer om biljetter, zoner och priser.
Kontakta vår trafikupplysning för mer information: 0771 32 32 00.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer