Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Hotel Vindeus

First Hotel Södertälje

Hotell med parkering i Södertälje


Vi välkomnar alla studenter till First Hotel Vindeus och First hotel Almnäs Park!
På First Hotel Almnäs Park har vi ett modernt hotell med 78 ljusa rum. Hotellet är lätt att nå med bil från E4/E20 och ligger endast 10 minuter från centrala Södertälje. Oroa dig inte för parkering – det är gratis för en smidig vistelse.
Förbered kropp och själ för en aktiv dag med vår läckra frukost. Testa dina kunskaper om vetenskap och teknik och skapa egna experiment på Tom Tits Experiment. Ge dig ut på vattenäventyr vid Sydpoolens äventyrsbad. Svinga dina golfklubbor på någon av de mer än 20 banorna i närheten.
First Hotel Vindeus är ett litet och modernt hotell i Södertälje, 30 minuter söder om Stockholm. Hotellet har 24 moderna och bekväma rum som passar perfekt för både affärsresenärer och turister. Med sitt läge nära både Scaniarinken och Södertälje Fotbollsarena är hotellet också ett utmärkt val för dig som gillar sportevenemang. Som övernattande gäst har du tillgång till gratis WiFi på hela hotellet, och frukost ingår i priset.
Som student visa gärna upp din studentlegitimation alternativt om du bokar över webben nämn då Studentnytta i bokningen.

Varmt välkomna!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer