Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Kulla Bemanning / Höganäs Kommun

Vill du arbeta med något som gör skillnad?

Jobba som vikarie!

Vill du arbeta med och för människor? Vill du arbeta i en framtidskommun med goda möjligheter att utvecklas? Då är du på helt rätt ställe. Här söker du arbete som vikarie inom äldreomsorg, LSS-verksamhet, skola, barnomsorg eller inom kost- och städverksamhet. Här kan du också anmäla ditt intresse om du vill vara kontaktperson, ledsagare, avlösare eller stödfamilj inom LSS-verksamhet.

Jobba inom vård och omsorg (Kulla bemanning):
Kulla Bemanning rekryterar personal med kompetens för vikarieuppdrag inom verksamheterna LSS, och Äldreomsorg i Höganäs Omsorg AB. Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017.

Vi efterfrågar dig som har utbildning eller erfarenhet av vård och omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning.

Under 2018 startade ett introduktionsprogram inom vår bemanningsenhet Kulla Bemanning. Den är till för dig som ska påbörja ett arbete någonstans i våra verksamheter. Vi tycker nämligen att det är viktigt att du känner till vad som förväntas av dig på arbetet, och vad du kan förvänta dig av din nya arbetsgivare.

Välkommen till oss!

Läs mer om oss på:
www.hoganas.se/Invanare/omsorgochhjalp/hoganas-omsorg-ab
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer