Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Waso Maskinuthyrning

Hej och välkomna till Waso Maskinuthyrning!

När man trivs på sin arbetsplats blir det också väldigt enkelt att hålla en hög servicenivå samtidigt som ett leende alltid är nära till hands. Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Du hittar oss i Karlskrona och Ronneby. Vårt mål är att du aldrig ska ­känna att vi är långt ifrån. Oavsett vart du befinner dig är vi endast ett samtal ifrån.

Hos oss får du alltid personlig service när du hyr maskiner. Vi hjälper dig med eventuella problem som kan uppstå eller om du behöver maskinrådgivning inför eller under ditt projekt.

Alla våra maskiner håller hög kvalité och säkerhet för att du ska kunna effektivisera ditt arbete och ­samtidigt känna dig trygg när du arbetar.

Du är alltid välkommen oavsett hur stort eller litet ditt ­projekt är. Vi levererar maskinen till dig eller så hämtar du hos oss, du väljer det som passar dig bäst.

Vid betalning, visa gärna upp din studentlegitimation.

Varmt välkomna!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer