Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

HSB Södra Norrland

Vill du vara med och påverka framtidens boende?

Tänk dig en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. För en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter i sunda material och för att var och en ska få en boendemiljö som gör vardagen enklare och trevligare.

Den organisationen finns. Den heter HSB. Sedan 1923 har vi verkat för att skapa det goda boendet. HSB är ett privat företag som drivs i form av en medlemsägd kooperation. Vi bygger och förvaltar bostäder och har alltid legat i framkant när det gäller innovationer inom boende.

HSB Södra Norrland verkar i Gävleborgs, Västernorrlands och Jämtlands län. Vi som jobbar här har många olika yrken och roller, så det finns goda möjligheter både för den som vill jobba inomhus och utomhus. Gemensamt för alla är att vi ska skapa ett gott boende för dem som bor i HSB.

Vill du jobba hos oss?

HSB Södra Norrland på 1 minut
Vill du jobba i en organisation med vi-känsla, bra förmåner och utvecklingsmöjligheter?
Läs mer här!

Söker du bostad?

HSB Södra Norrland har omkring 2000 hyreslägenheter, bland annat i Gävle, Sundsvall och Östersund.
Här kan du se om det finns något ledigt.

Öka dina chanser att få bostad

Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige.
Läs mer här!

Lär dig mer om HSB

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som strävar efter att förbättra boendet för våra nuvarande och framtida medlemmar. Detta gör vi genom att bygga nya bostads- och hyresrätter, utveckla och förvalta befintliga boenden och erbjuda bosparande som öppnar dörrar till att hitta ett eget hem. Vi drivs inte av kortsiktig vinst, utan av våra medlemmars intressen. Det skapar unika möjligheter att utveckla bostäder i hela landet, även på platser där få andra vill bygga.
Läs mer här!

Kontakta oss

Här finns våra kontaktuppgifter.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer