Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Närhälsan Vårdcentralen Krokslätt

Det här är en studentvänlig vårdcentral strax utanför Göteborg:

Vårdcentralen Krokslätt är en del av den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen. Hos oss finner du en samlad kompetens av olika yrkeskategorier med stor erfarenhet av primärvård. Vi har bland annat distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astmamottagning och psykologmottagning för barn och vuxna. Vi arbetar också förebyggande och erbjuder hälsofrämjande stöd och behandling. Hos oss får du ett professionellt omhändertagande av en engagerad personal, med dig som patient i fokus.

Lista dig hos oss!
För att söka vård hos oss måste du vara listad hos oss. Det kan du på ett smidigt sätt göra via vår hemsida eller genom att besöka oss. Som nyinflyttad till Västra Götaland blir du automatiskt listad på den vårdcentral som ligger närmast din bostad, men har givetvis rätt att lista om dig när du vill. Flyttar du inom Västra Götaland måste du själv lista om dig när du flyttar, annars gäller ditt tidigare val. Ett läkarbesök kostar mindre på den vårdcentral du hör till. 100:- för ett läkarbesök där du är listad, annars 200:- om du vänder dig till annan vårdcentral. Det kostar 50:- för besök till exempel psykolog och distriktssköterska. Lista dig redan idag så är det klart med den lägre avgiften den dagen du behöver vår hjälp. Klicka här för att fylla i dina uppgifter!

Besök hemsidan för mer info eller kontakta oss så berättar vi mer.

Välkommen!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer