Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Dela denna sida

Borås Elhandel AB

Välkommen till Nya Borås elbilspool!

Vi på Borås Elhandel vill göra det lätt för människor att leva hållbart. Därför har vi ingått ett samarbete med Hertz Borås, så du kan fortsätta resa hållbart med någon av våra elbilar Renault ZOE.

Vilka är fördelarna?

• Bra för ekonomin, snällt mot miljön
Våra svenska bilar står parkerade i snitt 23 timmar per dygn. Genom att dela bil med varandra kan vi spara både pengar och miljö, eftersom elen dessutom är 100% fossilfri!
• För både långa och korta resor
Med vår elbilspool har du enkelt och billigt tillgång till bil även för kortare resor, eftersom minsta bokningstiden är en timme.
• Smidig användning
Våra bilar finns nära till hands på Elektra¬parkeringen, mitt i centrala Borås. Du har dessutom alltid en fast p-plats att parkera på efter avslutad bokning.

Så funkar det?

1. Boka din elbil
Gå in på boraselhandel.se/privat/hyr-elbil/ och följ instruktionerna, alternativt ring direkt till Hertz i Borås på 033-15 16 40.

2. Hämta bil och nyckel
Under vardagar hämtar du din nyckel hos Borås Elhandel mellan 8–16 mån till torsdag och 8–15 på fredagar, lunchstängt 12-13.
Övriga tider hämtas nyckeln hos Hertz i Borås, Hultagatan 51.

3. Lämna bil och nyckel
Lämna tillbaka bilen där du hämtade den, Västerlånggatan 6 i Borås. Sätt i kabeln för laddning, aktivera laddningen och lämna nyckeln i nyckelinkastet på gaveln.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer