Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Flytt

Flyttfirmor för studenter

Är du i startskedet av studentlivet eller närmar du dig slutet av ditt studentliv? Oavsett vilket så kan detta innebära att det är dags för dig att flytta – flytta mot nya mål och nya utmaningar.

Betala inte mer än du behöver. Alla som är eller har varit studenter vet att ekonomin kan vara tight och det vet många företag också som direkt vänder sig till studenter med sina rabatter och erbjudanden. Som student har du möjlighet att nyttja dina studentrabatter och glöm då inte bort rabatten hos flyttfirman nära dig.

På den här sidan finns samlade studenterbjudanden från flyttfirmor runt om i Sverige. Det är en perfekt portal där information för dig som student finns samlad. Vår sida uppdateras kontinuerligt och nya flyttfirmor tillkommer med jämna mellanrum.

Se nedan vilken flyttfirma som finns i din närhet och som har rabatter för studenter. Betala inte mer än du behöver för din flytt!

Bra länkar

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer