Rabatter, jobb, tips och inspiration
för dig som student

Välj skola/stad

Välj skola/stad

Mobiltelefoni

Studentrabatter på mobiltelefon

Visste du att du som student har möjlighet att nyttja din studentrabatt på till exempel mobiltelefon? Idag är mobiltelefoner ett måste för så gott som alla och inte minst för studenter som både använder sig av den som ett hjälpmedel i studierna som till att hålla kontakten med familj och vänner.

Det finns idag en uppsjö av företag som erbjuder studentrabatter och studenterbjudanden på mobiltelefoner. När det är dags för dig att skaffa ny mobiltelefon eller ett nytt abonnemang ska du kolla efter vilka erbjudanden som finns för studenter. Här finns massor med pengar att spara. Pengar som du kan ha nytta av någon annanstans.

På Studentnytta har vi samlat företag som erbjuder studentrabatter för mobiltelefoner. Här kan du redan idag nyttja din rabatt. Titta nedan för att se om några av dessa kan passa för just dig. Passa på att skaffa en ny mobiltelefon eller abonnemang till ett lägre pris som student.
Välkommen till ett studentvänligt företag i Stockholm! Har du haft oturen att tappa din mobil i
Mobilgallerian
Om laga Mobil Flemingsberg företag: laga Mobil Flemingsberg är en butik av Business and Money AB so
Laga Mobil Flemmingsberg
Vimla
1

Bra länkar

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer